Jer ti si taj koji treba da vodi, da inicira, da traži i da pomera granice i prevazilazi prepreke, koje ona treba da postavlja. I kada sretneš onu koja je potpuno van tog šablona, koja ne postavlja prepreke, ne igra nikakve igre i prilazi ti neposredno, puna svoje sopstvenosti koja odiše iskrenom željom, emocijama i žarom daleko većim od temperature na koju si ti navikao u igrama toplo – hladno… kada osetiš nalet te energije, ti si oduvan. Zbunjen, ugrožen, ne da nisi na svom terenu, nego si van svake zone komfora u kojoj si se ikada osećao stabilno i sigurno.

Šta ona hoće od mene – pitaš se u panici, povlačeći se i zauzimajući odbrambenu poziciju u kojoj ti postaješ onaj koga neko proganja, nagovara, pripitomljava, umiruje, moli, navodi i zavodi. O ne, to nije muževno osećanje, nikako. Ali tog momenta ti si drhtava pihtijasta masa, pred čistom čeličnom svetlošću one koja samo želi da ti da sebe. Onako kako ume, onako kako voli, onako kako najbolje oseća – intenzitet.

Da, ona je intenzivna i toliko puta je čula neke muškarce koji joj se veoma sviđaju, kako izgovaraju to kao presudu, kao dijagnozu, kao odluku.

devojka 41 Zašto ti strastvena devojka deluje nametljivo?
Comments