Čime se vi ovih dana borite za jednu dozu finog, pozitivnog raspoloženja? Šta god radili, kako god uspevali da sebe oraspoložite, svima nam je jedna slabost u tome, a to je ukusna hrana. No, nešto ume u trenutku da nas obraduje svojim ukusom, ali kroz neko vreme na organizam deluje sasvim suprotno, pa se bzo osetite bezvoljno, bez grama energije, što vam svakako nije potrebno. Da biste imali snage. energije, dobrog raspoloženja, jedite ove namirnice, a za neke od njih ćete se ozbiljno obradovati.

Obradujte se odmah, jednom finom i ukusnom čokoladom. Svakako da ćemo preporučiti čokoladu sa visokim proventom kakaa, crnu čokoladu, ali se nemojte lišiti ni mlečne. Ona će uticati na to da se nivo hormona sreće poveća, što je dovoljan razlog da je konzumirate u umerenim količinama. A i sama pomisao na čokoladu stvara dobro raspoloženje, zar ne?

Hrana koja vam je potrebna za dobro raspoloženje Hrana koja vam je potrebna za dobro raspoloženje

I kafa je poželjna. Kofein koji se nalazi u njoj uticaće na to da vas održi u budnom stanju, a i daće vam dovoljno energije za ceo radni dan. Čak i onda kada se osećate sumorno i bezvoljno, kafa će uticati tako da se sve to izmeni.

Hrana koja vam je potrebna za dobro raspoloženje2 Hrana koja vam je potrebna za dobro raspoloženje
Comments