Ljubav na usta ulazi, govorili su naši stari. Iju. Nije to što ste pomislili! Hm, da počnem ponovo. Put do muškog stomaka ide pravo kroz grudni koš, pa malo udesno, kažu bičarke. Ih, nije ni to. Evo kako glasi poslovica, put do muškog srca ide preko stomaka. E to je.

Samo što je malo zastarela poruka. Svet se preokreće. Žene se ponose svojim nekuvarskim nenadarenostima neveštinama i neznanjem. Muškarci su u kuhinji, nose pregače preko odela (ako treba) i majstorski barataju varjačom. Kupuju posebne šerpe i lonce, razmenjuju recepte i nadaju se da će i za njima neko da uzdiše kao što su donedavno svi za Džejmijem Oliverom.

016 Seksi začini iz urbane bašte

Dakle, kad vam ženska spremi hranu to je ruralno, kad vi njoj spremate to je urbano. Deo rituala, neki bi rekli. Nova vrsta zavođenja i romantike. Da biste još za stepen podigli muževnost i privlačnost, bilo bi dobro da odabranici, poput kakvog ptića donesete hranu. Eh, da, priroda je tako udesila da se čin udvaranja kod mnogih vrsta događa upravo prinošenjem najukusnijih zalogaja. Još ako je obrok mirisniji od svežih začina, svaki afrodizijak biće dva puta zamamniji. Evo kako doći do namirnica usred smrdljivog grada.

026 Seksi začini iz urbane bašte
Comments