U poslednjih nekoliko godina brade su postale sve popularniji modni “dodatak” muškarcima širom sveta. Međutim, brada zahteva redovno održavanje i pažnju kako bi izgledala u dobrom stanju. Kvalitetni proizvodi za negu brade mogu biti od ključne važnosti za održavanje njenog sjaja i svežine. Od ulja za bradu, šampona, pene za brijanje, do regeneratora, postoji širok izbor proizvoda na tržištu koji mogu pomoći u nezi i održavanju brade.

Brada je ne samo modni dodatak, već i za mnoge simbol muškosti i samopouzdanja. Međutim, nega brade nije jednostavna i zahteva redovno ulaganje vremena i truda. Zato smo danas izdvojili pojedine od najboljih proizvoda za negu brade koji će vam pomoći da postignete željeni izgled.

Kvalitetni proizvodi za negu brade – naši favoriti

Mojo Beard

Mojo Beard je domaći brend koji je pokrenuo bračni par – Jelena i Nikola. Nije reč samo o klasičnim hand made proizvodima, pravljenim po “domaćim receptima starim 100 godina”, gde je ručno punjena svaka bočica. Oni nude vrhunski kvalitet proizvoda, stvorenih u kontrolisanim uslovima, od strane profesionalaca uz pomoć najkvalitetnijih sastojaka. Jelena je, takođe, u velikoj meri uključena u čitav proces proizvodnje, s obzirom na to da je farmaceutski inženjer i pasionirani poznavalac i ljubitelj kozmetike.

Njihova ponuda broji široku listu proizvoda, od ulja, balzama, butera, do voskova sapuna, šampona, pa čak i dodataka za negu brade kao što su češljevi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mojo Beard (@mojo_beard)

The Golden Spartan

The Golden Spartan predstavlja porodičnu grupu pravih entuzijasta koji iskreno uživaju u pravljenju najkvalitetnijih proizvoda za negu brade, kose i tetovaža. Kako i sami ističu, uvek sa ponosom stoje iza svakog svog proizvoda, koji su autentični i jedinstveni, što važi i za sve njihove recepte, proces proizvodnje, dizajn, pakovanje i kominikaciju sa kupcima.

Njihov kvalitet je prepoznatljiv na domaćem, regionalnom kao i na svetskom tržištu. Sa izvozom u Švajcarsku, Holandiju, Nemačku, Francusku, Kanadu, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i mnoge druge zemlje, stekli su poverenje klijenata i najuglednijih berbera širom sveta. U njihovoj ponudi možete naći veliki izbor premium ulja za bradu, balzame i voskove, kao i alatke za bradu, ali i proizvode za negu kose i tela, kreme za negu nakon tetoviranja.

Pročitajte i ovo: Saveti za negu kože i brade muškaraca u 2023. godini

Balea men proizvodi

Balea je prepoznata kao veoma pristupačan, drogerijski brend, a koji zauzvrat nudi veoma dobar kvalitet proizvoda. Pored velike kolekcije za negu kože, tela i drugih proizvoda, Balea poseduje posebnu liniju za muškarce, gde ćete pronaći apsolutno sve što vam je potrebno za negu kože. Nama su za oko zapali gel za negu brade, zatim pena za pranje brade i lica, ulje za negu brade i krema za bradu i kosu. Balea proizvodi su veoma pristupačni, tako da vam preporučujemo da što pre pogledate koji proizvod vam najviše odgovara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dm BiH (@dm_bih)

Afrodita Cosmetics men

Kozmetika Afrodita važi za broj 1 slovenačku kuću lepote, a njihove proizvode možete pronaći i u našim drogerijama. U okviru ogromnog asortimana za negu kože, lica, ženskih i muških proizvoda, nalaze se i proizvodi za negu brade. Bilo da vam je potrebno ulje, balzam, šampon ili drugi proizvodi za bradu, garantujemo da će vam nešto iz njihove kolekcije odgovarati.

Captain Fawcett

Captain Fawcett je samo jedan od svetski poznatih brendova za negu brade koje možete pronaći u Srbiji. U njihovoj ponudi možete naći proizvode kao što su pomade, ulja, balzami i voskovi za bradu, ali i proizvode za negu nakon tetoviranja. Takođe, nude i proizvode za negu kose, kao što je Beer’d šampon za kosu, u obliku pivske flaše. Pored toga, možete naći i niz parfema i dodataka za brijanje, ali i zanimljivih svakodnevnih predmeta – poput šolje sa štitnikom za brkove.

Koji god proizvodi za negu brade su u pitanju, znajte da i te kako igraju veliku ulogu u poboljšanju izgleda brade, ali i samopouzdanja. Korišćenjem kvalitetnih proizvoda za negu brade osiguraćete da ona uvek bude zdrava, doterana i atraktivnog izgleda. Od ulja za bradu do četki i češljeva, postoji širok dijapazon proizvoda koji će ispuniti vaša specifična očekivanja. Prema tome, izdvojte malo vremena i istražite koji proizvodi bi bili najbolji za vas i u kojima ćete najviše uživati.

Pročitajte i ovo: Najbolji oblici brade koji su obeležili 2022. godinu

Naslovna fotografija: instagram.com/thegoldenspartan

Nenad Grubanoski

Comments