Zimske kape, pre svega, služe da zaštite vašu glavu, čelo i uši od hladnoće i padavina – tokom svakodnevnog kretanja, ali i tokom sportskih i rekreativnih aktivnosti. Predstavljamo vam veliki izbor najboljih kapa namenjenih različitim zimskim uslovima i aktivnostima, koje možete upariti sa odgovarajućim rukavicama i koje će dobro izgledati uz kaput ili jaknu.

Everlane, The Organic Cotton Chunky Beanie

Moderne Everlane „čanki“ kape za svaki dan, pletene su debelo, imaju obod sa manžetnom koji dodatno greje uši i udoban kroj. Najbolje je to što su napravljene od stopostotno organskog pamuka, sa malo streča, što omogućava rastezanje i prilagođavanje obliku glave.

Zimske kape Uniqlo, Heattech Ribbed Beanie

Rebrasta, krupno pletena Uniqlo kapa, jednostavna je i praktična, a Heattech materijal daje dodatnu toplinu i izolaciju.

Canada Goose, Aviator Hat

Ova avijatičarska kapa je izuzetno trajna, izolovana i topla, a zaštitiće vas i od vetra i padavina. Sa preklopnicima za uši i perjanim obodom, izgleda vrlo upadljivo i atraktivno.

Zimske kape adidas, Winter Bucket Hat

Zimska verzija klasičnog adidasovog šešira napravljena je od vune i prikladna je za sunčane zimske dane. Dobro izgleda uz dugačak kaput.

Owen Barry, Sheepskin Trapper

Slična avijatičarskoj, traperska kapa od jagnjeće kože izuzetno je topla. Štitnici za uši se mogu vezati ispod brate, a zadnji deo kape vam štiti i greje vrat.

Zimske kape The North Face, Jim Beanie

Najpraktičnije zimske kape možete držati u džepu, ili torbi, a ova je idealna za svaki dan – mekana kapa od tanke vune (izbor od nekoliko pastelnih boja) deluje mladalački i osvežiće vaš stil.

Pročitajte i ovo: 4 trendy odevna zimska komada koje svaki muškarac treba da ima

L.L.Bean, Sherpa Five-Panel Hat

Ovaj zanimljiv i upadljiv kačket možete nositi po sunčanom zimskom danu, kad nije toliko hladno, da biste morali da pokrijete uši (a svakako je topliji od vašeg platnetnog kačketa).

Zimske kape Druthers, Waffle Knit Hat

Ove zimske kape pletene od organskog pamučnog konca u zanimljivom „vafl“ prepletaju, mogu se naći u petnaestak pastelnih nijansi žute, sive, ljubičaste i plave boje.

The Arrivals, Sanne Balaclava

Ove sezone, udobne zimske kape u stilu „fantomke“ mogu se naći u bledo ljubičastoj, maslinastoj, svetlo zelenoj i crnoj boji. Ovo je zapravo kapa za vrat, uz koju vam ne treba šal, ali ostavlja otkriveno čelo (i posebno atraktivno deluje sa odgovarajućim naočarama za sunce).

Zimske kape Dickies, Cuffed Knit Beanie

Pletene zimske kape sa manžetnom ove sezone se mogu naći u svim pastelnim nijansama koje možete da zamislite i u nekoliko jarkih boja – predlažemo vam ovu neobičnu nijansu zelene, koja je u trendu.

Carhartt, Fleece 2-In-1 Hat

Meka, udobna, topla i lagana vunena kapa, krojena da pokrije i zadnji deo vrata, uši i čelo, sa dodatkom koji ide preko usta, idealna je za skijanje i zimske sportove. Može se naći u nekoliko boja, a ova izuzetno upadljiva boja limete, obezbeđuje vam vidljivost na stazi i kada je oblačno ili maglovito.

Klasične zimske kape MR P. Ribbed Beanie

Zimske kape od brušene jagnjeće vune su klasične – i mogu se nositi sa odelom. Održavanje je zahtevno, jer se ne može jednostavno oprati u mašini, kao pamučne kape.

Patagonia, Winter Duckbill Running Cap

Nalik na kačket, ova kapa ima štitnik za oči, ali i proširenje sa strane, koje se može spustiti na uši i idealna je za zimske aktivnosti na otvorenom.

Pročitajte i ovo: U čemu žene vole da vas vide

Orvis, PRO Insulated Beanie

Orvis zimske kape su odlične za mokro i hladno vreme i slažu se uz vašu omiljenu pufer jaknu, a ima ih u nekoliko boja, uključujući i fluorescentno zelenu.

Zimske kape Lululemon Cold Terrain Run Beanie

Savršeno lagane sportske zimske kape, korisne su kada izvodite psa u šetnju, ili trčite – obezbeđuju izolaciju i provetravanje pri aktivnostima koje vas preznojavaju. Jednu ovakvu možete držati u džepu.

Brixton, Ginsburg Hat

Ove zanimljive zimske kape u sherpa stilu sastoje se od dva kašmirska sloja, pokrivaju čelo i gornju polovinu ušiju. Spadaju u luksuzne kape i da biste se potpuno utoplili, uz ovakvu kapu će vam biti neophodan šal.

Columbia, City Trek Heavyweight Beanie

Još jedan mladalački model zimske kape za savremenog muškarca, idealan za gradske zimske uslove. Ove zimske kape su izdržljive, lako se održavaju i zgodne su za svakodnevne aktivnosti.

Barbour, Ambush Hat

Ova raskošna ruska kapa ukrašena veštačkim krznom, proizvedena je od voštanog pamuka, koji je vodootporan i održava se tako što je jednostavno obrišete sunđerom.

Naslovna fotografija: instagram.com/irelandseyeknitwear

Đorđe Đoković

Comments