Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Muzika

Lil Nas X objavljuje prvi album – poslušajte deo njegove nove pesme

1/2

Već dugo, fanovi željno iščekuju debi album američkog kantri repera Lil Nas X-a, a to će se uskoro konačno i desiti. Album pod nazivom Montero biće objavljen 17. septembra što je najavljeno u tizer videu koji uključuje i segment nove pesme mladog muzičara. Na društvenim mrežama, Lil Nas X je stvaranje albuma opisao kao “terapija”, dodavši da je naučio da “ne može kontrolisati to kako ga drugi doživljavaju, šta može da uradi i kuda da ode”. Shvatio je da je jedino mišljenje koje je važno, zapravo, njegovo.

Tri prethodno objavljene reperove numere, pod nazivom Industry Baby, Montero (Call Me By Your Name) i Sun Goes Down pojaviće se na Monteru, koji stiže nakon EP-ja 7 iz 2019. godine. Nedavno, u YouTube seriji Kerwin Frost Talks, Lil Nas X je razgovarao o stvaranju albuma. Pevač je izjavio da ne želi samo da snima spotove koji privlače pažnju, već da stvara muziku koja će ostvariti uticaj na generacije.

“Sve se povezuje u jedan mali svet koji je veoma kohezivan”, rekao je i dodao da je Montero vrlo direktan i da predstavlja njegovo viđenje budućnosti, prošlosti, sadašnjosti; njegovo stanje u ljubavi, porodici, karijeri. “Zaista želim da slušaoci upoznaju Montero, koji je svakako ima dublji smisao, ali i dalje obiluje dens elementima”.

Lil Nas X je svetsku slavu stekao prošle godine sa kantri rep singlom Old Town Road, koji je pratio pomenuti EP 7, koji je bio nominovan za 6 Grammy nagrada. Remix Old Town Road napravili su Billy Ray Cyrus, BTS, Cupcake, Lil Wayne i Young Thug i Mason Ramsey. Pesma se na 1. mestu Billboard Hot 100 zadržala 19 sedmica, postavivši novi rekord za vreme provedeno na vrhu liste (stvorene 1958. godine).

Wannabe TV

Editors choice