A i Lego kockice nas sve podsećaju na detinjstvo. Crveni logo je odavno već prisutan, pa se može reći da se retki sećaju onog starog, ali je svakako lepo informisati se i videti kako su se razvijali i na ovom polju.

 

Popularni logoi nekad i sad 6 Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)

Sećate li se svojih prvih mobilnih telefona? Ako se sećate, pretpostavićemo da je većini to bila Nokia, ako ste naravno prvi telefon držali u ruci pre skoro 20 godina. No, možda se ne sećate, ali prvi logo ove kompanije bila je riba u krugu, a onda se pojavio klasični i svedeni natpis Nokia. 

 

Popularni logoi nekad i sad 7 Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)

Za ljubitelje fotoaparata i kamera, ovo je nešto čega se verovatno sećaju. Stari logo Canon-a ukazivao je tačno na njegovo poreklo, dok se danas zna za crveni logo koji je ispisan slovima i nema ništa dodatno. Dobar logo, baš kao i sva oprema, nemamo zamerke.

 

Popularni logoi nekad i sad 8 Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)

Piće koje postoji nekih 100 godina nekada je imalo crn logo, sasvim običan, ali verujemo i za to vreme veoma dobar. Ono što je ostalo isto jeste koncept, kao i tačka na kraju Coca – Cola natpisa. Svi je volimo, zar ne? Ali tako se i ona razvijala, a ukus kažu da je ostao isti.

 

Popularni logoi nekad i sad 9 Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)
Comments