Društvene mreže izazivaju najveću pažnju kada uvedu neke promene, pa se o tome danima piše, neki se raduju, a neki ne mogu da prebole što starog izgleda više nema. Kada se tek pojavio, Snapchat je imao dosta zanimljiv logo, koji, slobodno možemo reći, jeste lepši od ovog današnjeg. Izgledao je dosta zabavnije i interesantnije sa duhom koji se plazi, nego danas ovaj “prazni”.

 

Popularni logoi nekad i sad 10 Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)

Kada se tek pojavila, društvena mreža Twitter imala je zeleni logo, koji apsolutno ne podseća na današnji. Plava ptičica je daleko lepša nego tadašnji logo, li i savršeno prati njegovu koncepciju i cilj.

 

Popularni logoi nekad i sad 11 Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)

Do pre nekoliko nedelja Instagram je imao jedan izgled, a onda se preko noći promenio i izazvao veliku pažnju, kao nijedna društvena mreža do sada. Budući da je to bilo zaista skoro, svi pamtimo njegov izgled, pa bi nas više zanimalo da li vam se dopada ili ne?

 

Popularni logoi nekad i sad 12 Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)

I na kraju najpoznatija američka kompanija za proizvodnju tehnike Apple, nije imao pre jabuku za svoj logo, već sliku crno_belu drveta jabuke sa devojčicom ispod njega. Mnogo lepše i sofisticiranije izgleda danas, nego kada se pojavila sa svojim prvim proizvodom, što morate i sami priznati.

Popularni logoi nekad i sad Popularni logoi nekad i sad (GALERIJA)

Pročitajte još i ovo:

Kako ljudi REAGUJU na ono što čitate u busu?

Ispunite svoje SLOBODNO vreme zanimljivim hobijima 

Ovako izgleda NAJSKUPLJI apartman u Njujorku

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.boredpanda.com, www.weheartit.com

Slobodan Veličanin

Comments