Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Serije

5 serija na Netflixu koje morate bindžovati što pre

1/2

Januar je definitivno najduži mesec. Iako ima 31 dan, subjektivni osećaj je taj da ih on zapravo ima duplo više. Posle prazninih euforija i brzog života potrebno nam je da se malo odmorimo. Vikend posle Božića je idealna prilika da napunite baterije za predstojeće dane do sledećih državnih praznika i da se opustite u svojim kućama uz ove serije. 

True Story

Svi smo navikli da Kevina Harta gledamo u nekim komičnim izdanjima, ali nova serija na Netflixu True Story predstaviće nam glumca u nešto drugačijoj formi. U pitanju je drama koja je za samo nekoliko dana posle premijere dobila mnogo pozitivnih kritika. Priča prati komedijaša u usponu koji pokušava da se iskobelja iz sumnje da je počinio krivično delo. Mini serija je idealna za vikend bindžovanje, danas sednete – sutra završite. A kada je nešto ovako sveže na Netflixu, strava je uskočiti prvi i ispratiti pre nego što se masa ljudi pridruži i postane ljubitelj.

Dérapages

Dérapages je francuska mini serija koja je prošle godine zainteresovala mnoge. Bazirana na knjizi Cadres Noirs, francuskog pisca Pierrea Lemaitrea, serija je ispunjena neočekivanim preokretima. Kroz seriju pratimo Alaina Delambrea koji je neočekivano otpušten. Nakon mukotrpnog traženja posla, Alain napokon dobija mogućnost da radi za kompaniju Exxya. Kao deo obuke za posao koji će obavljati Alain mora da nauči da se ponaša kao taoc, što ga uvodi u vrtlog glume i pretvaranja. Posle dužeg vremena igranja taoca, Alain neće znati šta je gluma a šta stvarnost.

Formula 1: Drive to Survive

Pre početka sledeće trkačke sezone Formule 1 treba se podsetiti šta se to zbivalo sa timovima u prethodnim godinama. Političke igre koje stoje iza jednog od najglamuroznijih sportova na svetu, rad u garažama i vrhunska drama moto sporta vas čeka u vidu 3 sezone ove dokumentarne serije. Iza kulisa, videćete kako se vozači pripremaju za trke, kako se mehaničari i inženjeri trude da naprave najbrži automobil na svetu i naravno, kome je takmičarski duh vrlina, a ko ne ume da kontroliše svoje emocije. Ova je serija pokazala nešto drugačiju sliku moto sporta i mnogi su postali ljubitelji trka tek nakon što su je odgledali.

Wannabe TV

Editors choice