Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Umetnost i kultura

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Veliki ste avanturista i ljubitelj ekstremnih sportova. Šta biste izdvojili kao svoje najekstremnije dostignuće do sada?

GRU: Što se tiče ekstremnih sportova, u nekima od njih stvarno uživam. Tu su, na prvom mestu, kait surf i snoubording, ali ako gledamo šta je najekstremnije što sam uradio, onda je to definitivno skok iz aviona sa padobranom. To je bilo super iskustvo, ali nije nešto čemu bih se posvetio ili skakao svaki dan. U svakom slučaju to je nešto što treba probati i nešto što diže adrenalin do nemogućih nivoa. Kažem, jedno jako lepo iskustvo i drago mi je što sam to probao.

Intervju Gru reper muzika Wannabe man 3 Intervju: Dalibor Andonov Gru

Čini se da reperi imaju specifičan stil oblačenja. Koliko pažnje posvećujete svom odevanju i bez kojih odevnih komada ne možete da zamislite svoj garderober?

GRU: Volim da nosim stvari u kojima se prijatno osećam. Ne volim da nosim nešto što je moderno, a loše se osećam u tome. Proteklih ko zna koliko godina, to su uglavnom bile baggy farmerke, ogromne majice… Sad se vreme promenilo, malo su se i godine promenile, pa se oblačim malo drugačije, ali opet je to prilično slično onome kako sam se oblačio i do sada. Najbitnije mi je da se ja dobro osećam u tome i da se meni svidi kako to izgleda. Nije mi toliko bitno kako će neko drugi da reaguje na to i da li je to u trendu ili nije u trendu.

Intervju Gru reper muzika Wannabe man 4 Intervju: Dalibor Andonov Gru

Za kraj, koji su vaši planovi za naredni period?

GRU: Krenuo je taj remiks pesme “Biću tu”. Plan je da bude još remiksa, na nekima od njih već radim, videćemo šta će se završiti u skorije vreme. Pored toga, radim još jednu novu stvar kojom sam stvarno jako zadovoljan, ali želim da to dovedem na nivo da budem potpuno zadovoljan i nadam se da će se ta pesma uskoro pojaviti. Naravno, voleo bih i da uradim spot za to, ali videćemo, o tome ću razmišljati kad završim pesmu i kada dođe vreme za to.

Pored toga, nastavlja se DJ-ing, radim dosta po Srbiji i Crnoj Gori, u Beogradu kreće nova zimska sezona u klubu “Stefan Braun”. To je jedini klub u kome radim u Beogradu, jer želim da imam samo jednu žurku nedeljno, ne želim da se previše rasplinjujem. Kapiram da je bolje imati jednu kvalitetnu žurku u jednom gradu, nego raditi više njih pa da to ne potraje. To se pokazalo kao dobar recept, pošto je ovo peta sezona da sarađujem sa klubom “Stefan Braun” i nadam se da će ta saradnja potrajati, pošto je za sada to nešto što jako prija i meni i njima. I to su neki planovi. U principu, ne volim da pravim planove na duže staze, pošto se obično ti neki planovi ne ostvare ili izjalove.

Fotograf: Dragan Asanov

Jasna Đorđević

Wannabe TV

Editors choice