Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Automobili i tehnologija

Unapređenje za uspešni Coupe Mercedes-AMG GT 4-door

Širi izbor unutrašnjih ukrasnih elemenata

Unapređenje enterijera takođe se fokusira na pružanje još većeg stepena ličnog izbora. Nove boje ističu ili sportsku ili luksuznu stranu modela AMG GT 4-Door Coupé – na primer, nova kombinacija ekskluzivne nappa kože u titanium sivo-bisernoj/crnoj boji sa kontrasnim šivenjem u žutoj boji ili fina ekskluzivna nappa koža u truffle braon/crnoj boji u završnom sloju STYLE (dijamantski šav). Pored popularnih dvobojnih sedišta, još pet boja u ekskluzivnoj nappa koži STYLE proširuju portfolio enterijera: sienna braon, classic crvena, yacht plava, deep bela and neva siva. Prednja i zadnja sedišta su potpuno monohromatska u odgovarajućoj boji opreme, kao i nasloni za ruke na vratima i obruču volana. Podne prostirke sa kožnim ivicama koje odgovaraju boji i vezenim AMG logotipom zaokružuju istančani, ručno rađeni karakter.

Novi AMG Performance volan u dizajnu sa duplim kracima 

Novodizajnirani AMG Performance volan takođe nudi opipljivu i vidljivu dodatnu vrednost, sa svojim prepoznatljivim dizajnom sa duplim kracima i neprimetno intergisanim tasterima. Tri zaobljena dvostruka kraka kombinuju stabilnost i lakoću. Obod volana, koji je spljošten odozdo i prekriven nappa kožom ili nappa kožom/DINAMICA mikrofiberom, može se opciono dodatno zagrevati. Takođe ispod presvlake se nalazi senzorska površina za otkrivanje da li vozač drži „ruke na upravljaču“. Ako vozač određeno vreme ne drži ruke na volanu, pokreće se serija postepenih upozorenja, da bi se konačno aktivirao Emergency Brake Assist sistem u slučaju da vozač ostane neaktivan. 

Vizuelni izuzetni detalji uključuju tastere, koji su integrisani u površine dva dupla horizontalna kraka. Haptički osećaj pomaže u lakšem snalaženju pri komandovanju. Instrument tablom se upravlja preko leve senzorne površine na gornjem kraku upravljača, a prikazom medija preko desne gornje senzorne površine. Donja senzorna površina na levoj strani kontroliše komande za tempomat/DISTRONIC dok donja senzorna površina na desnoj strani kontroliše komande za telefon/hands-free sistem/kontrolu jačine zvuka. 

21C0292 020 lr e1623766987975 Unapređenje za uspešni Coupe Mercedes AMG GT 4 door

Standardni AMG tasteri na upravljaču dobili su još sjajnije ekrane sa novim ikonama, i sada poseduju okrugao oblik (oba). Sa ovim novim izgledom, važnim funkcijama vožnje, kao i režimima vožnje, može se upravljati kao i obično, a da ne morate skloniti ruke sa upravljača. AMG SPEEDSHIFT MCT 9G menjačem se može ručno upravljati preko aluminijumskih papučica postavljenih levo i desno iza volana. Kako bi komandovanje bilo još preciznije, papučice su sada malo veće i pozicionirane niže. 

Kupci sada takođe imaju širok izbor ukrasnih elemenata. Novost su opcioni ukrasni elementi od antracit crnog drveta sa otvorenim porama za instrument tablu i panele vrata, kao i za centralnu konzolu, gde je kombinovano sa okvirom u boji „srebrna senka“ (silver shadow), što dodatno naglašava kako sportsku i tako i luksuznu stranu ovog modela.

Lukuz za individualce: Edition model sa bogatim paketom opreme

Ekskluzivni Edition model naglašava luksuznu stranu modela AMG GT 4-Door Coupé. Dostupan je za sve opcije motora i standardno se kombinuje sa V8 Styling Paketom. Eksklulizino lakiranje u tamnoj gemstone nijansi rubellite crvene boje pokazuje samouverenu ekstravaganciju koja se savršeno harmonizuje sa paketom ekterijera u hromu visokog sjaja i novim, 21-inčnim AMG kovanim točkovima u dizajnu sa 5 dvostrukih krakova, obojenim u srebrnu boju sa visokom sjajem. 

Opciono dostupan panormaski krov pušta puno svetslosti u unutrašnjost koja je odevena u novu neva sivu ekskluzivnu nappa kožnu oblogu. AMG Performance volan završen je u neva sivoj/ crnoj nappa koži. Nova drvena obloga u sivom Nova drvena obloga sa otvorenim porama u grey ach boji, paneli pragova osvetljeni bojom vozila i znak AMG Edition na instrument table podvlače lukuzni sveukupni utisak. 

Wannabe TV

Editors choice