Odlazak u teretanu pre doručka

Verovatno već znaš za ono čuveno pravilo da ne smeš da se trošiš i treniraš na prazan stomak. Recimo, nekim ljudima jednostavno ne prija da vežbaju nakon jela, i to je skroz u redu. Ukoliko ne jedeš pre vežbanja, tvoje telo će sagoreti više sala nego što bi to uradilo nakon konzumiranja hrane.

Preskakanje treninga

I to je sasvim u redu. Nije poželjno da opterećuješ svoje telo svakodnevnim vežbanjem, tako da je dobro da se odmoriš ida se ne iscrpljuješ. Dovoljno je da imaš tri, četiri treninga nedeljno, bez preterivanja.

Prepuštanje svojoj ljubavi prema slatkom

Naravno da ne treba da jedeš tone nezdravih slatkiša. ali ako si fan slatkog, uvek možeš da zameniš nezdravo zdravim, i odabereš slatkiše koji sadrže kakao. I potrudiš se da ih konzumiraš ubrzo nakon vežbanja kako bi ih tvoje telo sagorelo što više.

Razvlačenje ispred televizora

Ovo je nešto u čemu apsolutno svi uživamo, i pritom, nema ništa loše u tome. Moraš ponekad sebi da daš oduška, pa makar to bilo i više puta nedeljno. Sedenje ispred televizora i gledanje svoje omiljene serije nikako ne može loše da utiče na tvoj život, samo nemoj da preteraš.

lose navike Loše navike koje su zapravo dobre po tebe
Comments