Ako ne težite natprosečnom, ostaćete zaglavljeni u proseku. Za dobre i bolje stvari, morate da se iscimate i potrudite. Inače ćete morati da prihvatite obične, prosečne i nedovoljne.

Tuđi recepti za sreću i uspeh neće vam doneti sreću i uspeh po vašem ukusu i meri. Ono što je za nekog dovoljno i ispravno, za vas možda nije. Ugledajte se na ostvarene i srećne, ali pronađite sopstvene sastojke uspeha i sreća i smućkajte ih u onoj razmeri koja vama odgovara.

muskarac 3 Mudrosti koje će vas inspirisati da PRIHVATITE rizik (2. deo)

Morate verovati u nešto. Nije važno šta osnažuje vaš duh i u šta verujete – u sopstveni osećaj, u hrabrost, sudbinu, karmu, sreću. Važno je da imate izvor vere u navigaciju kroz iskušenja i izazove.

Pobeda i poraz su jednako važni. Nemoguće je postići pobedu bez iskustva poraza. Na porazima učimo kako da prihvatimo situaciju i da se iz nje izdignemo, kako da promenimo pristup i uradimo ono što će nas dovesti do pobede. Zato ne treba da se plašite poraza, to je lekcija, jednako važna kao i pobeda, iskustvo da ste postigli ono što ste želeli, ono što ste mislili da ne možete, ono u šta niko osim vas nije verovao.

Comments