Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Šta žene misle o dlakama na muškom telu?

1/3

Devojke se depiliraju, brijaju, čupkaju, šišaju dlačice i na svaki način nastoje da ih uklone ili da ih ukrote i oblikuju – to je ženski i to je normalno. Ali, savremeni muškarci su usvojili neke ženske navike iz higijenskih, praktičnih i estetskih razloga, pa više nije čudno što se i vi brijete i čupkate na razne načine. Ipak, muška dlakavost je diskutabilna tema, za razliku od ženske, gde dileme nema, glatko i bezdlako je lepo i prihvatljivo (a opet, tamo dole…ne vole baš svi skorz glatko). Evo nekih različitih ali reprezentativniuh ženskih mišljenja o dlakama na muškom telu – i licu.

Brijanje nogu

Sklonost prema glatkom muškom telu izgleda ne uključuje glatke noge, pošto devojke smatraju da je brijanje nogu opravdano samo ako se muškarac bavi nekim sportom u kome se profesionalci uobičajeno briju, a za to valjda postoji neko sportsko i higijensko opravdanje – manje trenja ili tako nešto. Inače, devojke misle da je brijanje nogu baš ženskasto, da oduzima muškarcima muževnost. Predrasuda, ali eto, tako stvari stoje.

depiliranje muskaraca 4 Šta žene misle o dlakama na muškom telu?

Brijanje ruku

Presuda o glatkosti i maljavosti, ovde je već nešto liberalnija. Mnoge cure smatraju da brijanje ruku nije toliko upadljivo ženskasto kao brijanje nogu i da nekako i nije upadljivo, pa može da prođe. Mišljenje zavisi i od toga da li devojke skidaju dlake sa ruku, jer ako to ne čine, onda im je neshvatljivo zašto bi to činili muškarci.

Brada – i to čitav žbun

U skorije vreme obožavateljke riđobradog Tormunda, divljanina iz mega popularne serije “Igra prestola” povećale su malobrojnu grupu obožavateljki divljih, raspuštenih brada na muškom licu. Veći deo ženske populacije poručuje muškarcima da ako već žele da nose bradu, učine to kultivisano i obuzdano. Bradica sa frizurom je na ceni, bradurina baš i nije. Devojke pominju Deda Mraza, Svetog Savu, Isusa – i ne žele takve asocijacije u intimnim trenucima. A ne žele ni dlake od brade u svojim ustima.

Wannabe TV

Editors choice