Dlake na leđima

Većini žena je to prosto fuj – svojim momcima čija su leđa napale retke dlačice, redovno ih čupaju. Ako se već radi o dlakavim ostrvima na leđima, ili o maljavosti tipa “džemper” onda su sklone da prihvate prirodna svojstva svog muškarca – ni jedna ne insistira na uklanjanju tih dlaka, ali ih ni jedna ne smatra privlačnim.

Pazuha

Brijanje ispod pazuha usvojeno je među muškarcima jednako kao i među ženama – dešava im da se zapuste zimi, kad je hladno i manje se znoje, ali leti se svi koji drže do sebe briju ispod miške. To nije pitanje estetike, koliko je pitanje elementarne higijene. Mada i ovde ima ljubiteljki malja – i jakog muškog mirisa.

Obrve

Lepo sređene muške obrve u ženama izazivaju – zavist. Ako koristiš pincetu, čini to diskretno, jer ne želiš da ti cure zavide što imaš lepše obrve od njih. Iz nekog razloga SVI muškarci imaju lepše obrve i trepavice nego žene i sad kad su postali svesni svoje prednosti, žene su podbodene. Vole one da im momci lepo izgledaju, ali ne vole da budu lepši od njih.

depiliranje muskaraca 3 Šta žene misle o dlakama na muškom telu?

 Pročitajte još i ovo:

Anketa: Šta žene misle o seksu? (VIDEO)

Anketa: Šta žene misle o muškarcima? (VIDEO)

Anketa: Šta žene misle o flertu? (VIDEO)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.instagram.com

Brankica Milošević

 

Comments