Brkovi – da li su seksi ili ne

Valjda je poslednji čovek na kome su brkovi bili seksi, bio Klerk Gebl, a tvoja baka među poslednjim ženama koje su otkidale na brkove. Ima devojaka koje smatraju da izvestan tip muškaraca može da nosi brkove (radi se samo o brkovima, dakle, bez brade) i da deluje muževno, a to su oni crnomanjasti, koščati, ozbiljni tipovi, nalik na oficire i džentlmene – uglađene, stroge i muževne. Većina cura ipak smatra da su brkovi smešni i prevaziđeni i da idu jedino uz negovanu bradicu.

Brijanje – tamo dole

Nekim ženama uopšte ne smeta prirodna situacija tamo dole – dlakavo i čupavo, dok druge očekuju da muškarac bude uredno podšišan tamo dole, i gladak gde treba, baš kao što su i one – iz razloga dostupnosti. Niko ne voli dlake u ustima, a oni koji preferiraju oralni seks, znaju sve o finesama brijanja tamo dole. Pubis treba da bude trimovan, a testisi i koren penisa glatko obrijani. Nekim ženama izgleda čudno i neprivlačno ta “ćelava” zona usred gustiša na ostatku muškog tela, drugima ne smeta i ne misle da muškarac treba da ima i gladak torzo, samo zato što je posekao “šumicu”.

depiliranje muskaraca 2 Šta žene misle o dlakama na muškom telu?

Dlake na grudima

Većina žena se izjašnjava ZA. Sviđaju im se svilenkaste dlačice na muškim grudima, iako im se ne sviđa preterana maljavost – ređe i kovrdžave malje su im lepše nego one ravne i guste, koje čine da muškarac deluje kao da se upravo preobražava u vuka. Torzo prekriven mekim dlačicama, koje nisu preterano guste u upadljivo crne, privlačan je većini žena. Glatke grudi su takođe na ceni, ali ređe i to uglavnom ako se radi o prirodno bezdlakoj koži, a ne obrijanoj.

Comments