Izvršavanje obaveza

Vaš je posao da obavite posao. Potrebno je izvršavanje, ne samo pričanje. S vašim se identitetom i samopouzdanjem događaju neverovatne stvari kada prestanete da odugovlačite i počnete da činite ono što treba učiniti. Bez obzira na to koliko je teško.

Davanje primera drugima

Želim da vam ovo bude misao vodilja: svetu su potrebni heroji – zašto čekati da se oni pojave kada vi možete postati heroj? Svaki dan imamo priliku da ljudima pokažemo šta je to pozitivan stav, produktivnost, odvažnost i dostojanstvo. Na taj se način, s neodoljivom doslednošću, stvaraju divovi među nama.

Osećanje lepote života

Postizanje uspeha, bez osećanja zadovoljstva i užitka, jalova je pobeda. Uživajte u svojoj veštini, pokazujte spretnost i iskoristite svoj potencijal. Ali molim vas: širite svoje vidike. Čitajte duboke knjige. Glasno se smejte sa voljenim osobama. Upijajte inspirativnu umetnost. Jedite zdravu i ukusnu hranu i provodite vreme u prirodi.

Traganje za avanturama

Ljudski mozak i duh žude za novim iskustvima. Kada proživljavamo teške trenutke, mi rastemo i širimo svoje kapacitete. Ono čemu se najviše opirete sputava vašu hrabrost. Uzmite je ponovno u svoje ruke.

Comments