Verovatno već znate kako možete da uzbudite svoju partnerku i pružite joj vrhunsko zadovoljstvo, ali ono što je može zaista oraspoložiti, može vas iznenaditi. Iako romantična večera uz sveće, cveće i vino nikada neće biti prevaziđeni, postoje i jednostavnije stvari koje će vašu partnerku zaista privući. Ovo su seksi stvari koje možete učiniti za nju – iako nemaju veze sa seksom

Čišćenje 

Kada vas po stoti put podseti da izbacite smeće, možda biste mogli da razmislite, pre nego što prevrnete očima i pokažete rezignaciju. Priredite joj pravo iznenađenje – kada se vrati s posla, sa trčanja ili teretane, neka vas zatekne kako perete sudove, pakujete veš, brišete prašinu. Kad žena vidi muškarca da radi nešto što je rasterećuje, oseća zahvalnost koju je spremna da izrazi onako kako samo možete da poželite. Dakle, ako želite da češće imate vruć seks, bacite se na ribanje i sređivanje. 

Samopouzdanje 

U zdravim vezama parovi bi trebalo da mogu da podele svoja zapažanja, pritužbe, frustracije. Ali, ako zbog većine vaših razgovora zvučite kao da niste tip sa samopouzdanjem u kog se zaljubila, vreme je da preuzmete inicijativu. Žene vole kada muškarac ume da vodi igru, zato budite glavni. Na poslu, sa prijateljima, u kući, budite glavni. Ako želite napredna seksualna iskustva – stvorite ih. 

Saosećanje 

Ima nečeg posebno privlačnog u muškarcu koji je džentlmen, skroman i zalaže se za ono u šta veruje. Učite od žena o saosećanju – one slušaju pažljivo, shvataju šta vam je važno, zapažaju kako pokazujete osećanja i saosećanje. To može biti jednostavno, samo treba da komunicirate opušteno, da slušate, govorite ono što mislite i da vaši postupci budu u skladu sa vašim rečima. 

Pročitajte i ovo: Zašto je dobro sačekati sa seksom (dok se bolje ne upoznate)

Šarm 

Ako umete da budete duhoviti, a pristojni, da poljubite ženi ruku, senzualno kao da ljubite neko mnogo osetljivije mesto, da joj šapnete nešto od čega će se naježiti, radite to – nemojte ostavljati svoj šarm za nepoznate devojke, upotrebite ga da zavodite i šarmirate svoju partnerku. Biće vam više nego zabavno kad vidite kako to utiče na nju! 

Lojalnost 

Kada vam žena zaista može verovati, onda može i da se potpuno opusti pored vas, da se otvori i oslobodi svoje fantazije u krevetu. Ponašajte se tako da ona nikada ne dobije razlog da posumnja u vas, ukažite joj poštovanje (i poverenje takođe) i kada ste zajedno i kada ste odvojeni. 

Popravke 

Možda niste majstor, ali ako se snalazite sa alatom, koristite ga. Popravite joj neki kućni aparat, sredite joj auto, napravite joj policu za knjige – koristite svoju spretnost i svoj inženjerski mozak, to je svakoj ženi strašno seksi! Ne pitajte je da li hoće da vi to uradite, prosto, kad se požali na određeni problem koji uključuje servis i popravku – rešite joj to. 

Reči

Uputite joj prave reči, šapnite joj kako je lepa i seksi, dok sedite u društvu, recite joj da jedva čekate da ostanete sami. Uverite je da je divna, privlačna i željena. Nekoliko jednostavnih reči u pravom trenutku može pritisnuti njene okidače i podsetiti je da je, zapravo, luda za vama. 

Pročitajte i ovo: Razlozi da odbacite friend zone koncept

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević 

Comments