S obzirom da vikend većini predstavlja dane kada se samo misli na odmor i provod, došli smo na ideju da vam predstavimo nekoliko jednostavnih kombinacija koje su savršene za večernje izlaske i noćne provode. Naravno da je najbitnije kako ćete se provesti, ali tome doprinosi i garderoba koju obučete. Zato je potrebno da izgledate veoma dobro, ali da vam bude komforno i prijatno, jer čeka vas noć igranja i višesatnog stajanja u prepunom klubu, ali i splavu, leto konačno dolazi.

Dva večna komada koja možete obući kad god želite i gde god da krenete, a koja je veoma dobro upotrebiti i u noćnom provodu jesu kožna jakna i obična majica. Nebitno da li oblačite neke elegantnije pantalone ili svetle, iscepane farmerke, bela majica i kožna jakna će vam savršeno pristajati i dati vam izgled koji vam je potreban. Uz sve to obujte i patike, ne morate neke elegantne cipele i dobićete pravi modni pogodak.

n1 Najbolje kombinacije za VEČERNJE izlaske

Ovo je jedan od izgleda koji se sve više može videti u klubovima, a pogtovo kada dođe lepo vreme i visoke temperature. Neki šorts do kolena, teksas ili elegantniji, sa košuljom i mokasinama ili patikama. Ovo je nešto što će vam odgovarati, jer ćete se osećati slobodno i neće vam biti toplo tu gde se nađete, ali je opet prikladno jednom izlasku.

 

Najbolje kombinacije za VEČERNJE izlaske2 Najbolje kombinacije za VEČERNJE izlaske
Comments