Nečiji stil mnogo otkriva o njemu, često se može videti kakva je osoba, koja interesovanja ima, te koliko je organizovana i predana stvarima koje voli. Iako se to nekome na prvi pogled ne čini, ono što ste obukli i ukombinovali, u stvari je odraz vaše ličnosti. Istina je da odelo ne čini čoveka i to nikada neće moći da uradi, ali da govori o njemu, to je prava istina. Shodno tome, postoje stvari koje devojke privuče već na prvi pogled, pa ako želite da znate šta će to učiniti da vas brže primeti, onda ste na pravom mestu. Saznajte koji su to odevni komadi i trikovi u stilizovanju koje devojke vole kod muškaraca.

Obuća je često na prvom mestu. Čak i najjednostavniji autfit, koji ne izgleda ništa posebno, dobra i kvalitetna obuća učiniće da izgleda odlično. S toga, ne štedite pri kupovini obuće, cipela, patike, pobrinite se da budu lepog i trendi izgleda, a ono što će vam one učiniti i doneti neprocenjivo je.

Postignite stil zbog kojeg će vas devojke obožavati Postignite stil zbog kojeg će vas devojke obožavati

Često ćete čuti da devojke brzo primete momke u običnim majicama, koje imaju kopčanje napred, a evo i zašto je tako. Iako daju moderan izgled, ovakvi modeli istaknu muževnost, dobar izgled i stil svakog muškarca koji ih nosi. Odlično se kombinuju uz farmerke, sportske kombinacije, ali mogu se iskoristiti i za neke malo elegantnije autfite.

Postignite stil zbog kojeg će vas devojke obožavati2 Postignite stil zbog kojeg će vas devojke obožavati
Comments