Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Serije

Evo šta nas sve očekuje u drugoj sezoni serije “The Witcher”

Koji glumci će se vratiti?

Prva sezona je uradila izvanredan posao u predstavljanju velikog broja junaka sa bogatom istorijom, pa smo sigurni da će ih biti još u narednoj sezoni. Pored Cavilla, Allan i Chalotre, ulogu će reprizirati i bard Jaskier (Joey Batey), koji peva moćnu numeru Toss a Coin to Your Witcher, koja je postala svetski hit. Pojaviće se i Yenneferina stroga učiteljica magije, čarobnica Tissaia de Vries (MyAnna Buring) i njene tri studentkinje u Aretuzi – Sabrina Glevissig (Therica Wilson-Read), Triss Merigold (Anna Schaffer) i Fringilla Vigo (Mimi Ndiweni). Tu je i Cahir (Eamon Farren), lider vojske Nilfgaardian koji je naredio napad na brdu Sodden u cilju kidnapovanja princeze Ciri.

Ko su novi glumci koji će se pojaviti?

Kristofer Hivju, koga možda znate kao Tormunda iz serije Game of Thrones, igraće Nivellena, vođu grupe izgnanika kog je proklela čarobnica i pretvorila ga u zveroliko stvorenje. Agnes Bjorn će tumačiti Vereenu koja se zaljubljuje u Nivellena. Graham McTavish će se pojaviti kao zli Dijkstra, a Adjoa Andoh kao Nenneke – glavna čarobnica hrama Melitele, koja je u bliskom odnosu sa Geraltom. Konačno ćemo upoznati i nekoliko novih veštaca, a to su Paul Bullion kao Lambert, Yasen Atour kao Coen i Thue Ersted Rasmussen kao Eskel. Kim Bodnia će se pojaviti kao Vesemir, jedan od veštaca koji je trenirao Geralta u Školi vuka, i koji predstavlja njegovu očinsku figuru. Vesemir će igrati bitnu ulogu i u Cirinom treniranju.

Koja je radnja druge sezone?

Jasno je da će se mnogo toga desiti, ali ćemo prvenstveno pratiti Geralta i Ciri i njihov put do Kaer Morhena, gde će mlada princeza učiti o tehnici borbe i magije. Geralt će se povezati sa drugim vešcima i bitnim ljudima iz prošlosti, dok ujeno pokušava da zaštiti i pripremi Ciri za ono što ih čeka. Producentkinja Hissrich je otkrila da će i Jaskier imati još novih pesama. Nakon pobede u Bici na brdu Sodden, Yennefer je zatočena, ali ne zna se gde. Pretpostavlja se da će se vratiti u Aretuzu kako bi zauzela svoje mesto kao mag, nakon što svi misle da je poginula. Izgleda da će biti potrebno duže vreme da upozna Ciri i ponovo se ujedini sa Geraltom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Witcher (@witchernetflix)

Koliko epizoda nas očekuje?

Osam. Sve će istovremeno biti dostpune na Netflixu 17. decembra 2021. godine.

Naslovna fotografija: instagram.com/witchernetflix

Dušan Veselinović

Wannabe TV

Editors choice