Ukoliko postoji jedan komad odeće koji je neophodan u garderoberu svakog muškarca, to je odelo. Ali muškarci od stila odstupaju od uobičajenog teget i sivog, već slobodno nose i sakoe u drugim bojama koji obične modne kobinacije čine smelijim i upečatljivijim.

Oni su odličan izbor i za posao i za izlazak, a stoje svakom tipu građe.

Muškarci koji imaju stomak lako će sakriti taj nedostatak sakoom, a oni mršaviji uz uži kroj mogu naglasiti ramena i istaći liniju.

Uz podvrnute rukave, možete ga kombinovati i uz sportske patike, a uz mokasine i ležerne, prolećne pantalone bićete spemni za večeru.

Zato, ako već niste, nabavite vaš komad za ovu sezonu.

plavo22 Moderan muškarac: Najbolji sportski sakoi

Sako sa našivenim džepovima veoma je trendi, jer su veliki brendovi kao što su Gucci, Jack Spade i Marc Jacobs ponudili ovakav model. Opušteniji, za svaki dan, dodaće notu opuštenosti u vaš izgled.

zeleni22 Moderan muškarac: Najbolji sportski sakoi

Zeleni sako je svakako dobar izbor, ukoliko odaberete pravu nijansu. Od maslinastozelene, do jarko, smaragdnozelene, ovaj komad biće odličan za slojevite stajlinge. Sa ovakvim komadom dodaćete boju običnim modnim kombinacijama.

plavi sako22 Moderan muškarac: Najbolji sportski sakoi

Isto važi i za plavi sako, posebno jer se ove sezone nose razne nijanse plave. Odaberite neku jarku boju za smelije kombinacije, a za poslovne prilike držite se mirnijih nijansi.

Tajna je u kombinovanju, jer svaki model možete prilagoditi ostatku garderobe.

maramica22 Moderan muškarac: Najbolji sportski sakoi

Sigurna opcija su bela košulja, bela pamučna majica, bele pantalone ili farmerke, a ako volite da se doterujete, ne zaboravite na veliki trend ove sezone – maramicu u džepu! Nju možete upariti sa dezenom leptir mašne ili recimo pantalona.

Lenka Gatić

Comments