Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Zdravlje i fitnes

Kako hranom do BOLJEG zdravlja?

1/3

Da je hrana jedan od najbitnijih faktora u očuvanju zdravlja zna se odavno, a i mnoga medicinska istraživanja su to dokazala. Nije dovoljno da kažete da je neko vaš, deka ili neko stariji živeo skoro sto godina, a jeo sve masno, ljuto i kiselo. Iako su stariji zaista tako jeli i jelovnik im je sadržao veoma jaku hranu svakog dana, zaboravljate da su oni bili pod jakim fizičkim naporima zbog rada u polju i ogromnim njivama, živeli su u mnogo zdravijim sredinama, a danas to nije slučaj, pa je potrebno da se o hrani vodi mnogo računa. Trebalo bi da se što manje unose masti, ugljeni hidrati, a ishrana da se bazira na zdravoj hrani, punoj vitamina, minerala, voća i povrća uostalom, koji pored toga što ne stvaraju problem u organizmu, deluju kao snažni antioksidansi, te vaš organizam oslobađa mnogobrojnih toksina koji se konstantno skupljaju.

Kako hranom do BOLJEG zdravlja2 Kako hranom do BOLJEG zdravlja?

Da biste održali svoj organizam zdravim, a samim tim i vaš spoljašnji izgled će biti sve bolji, morate uneti neke namirnice koje možda na prvi pomen i nisu nešto što će vas privući, ali ako ste svestan i muškarac koji zna šta su prioriteti, onda ćete ih sigurno uvrstiti što više u svoje svakodnevne obroke, a pored toga ima i onih namirnica koje sigunro volite, a veoma su zdrave.

Iako većina sigurno voli meso, brzu hranu prženu u dubokom ulju, trebalo bi da se opredelite za to da većinom birate ribu. Ili bar da jednom nedeljno bude na vašem meniju. Najbolji izbor je pastrmka, a s obzirom na to da je veoma ukusna, onda vam neće teško pasti. Muškarci češće obolevaju od bolesti srca u odnosu na žene, a pastrmka je riba koja sadrži omega 3 masne kiseline koje su veoma dobre u borbi i preventivi srčanih bolesti. Omega 3 masne kiseline imaju blagotvorno dejstvo na zdravlje srca, a pored toga deluju i protiv upalnih procesa, a i ubrzavaju metabolizam.

Wannabe TV

Editors choice