Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Zdravlje i fitnes

Kako hranom do BOLJEG zdravlja?

1/3

Da je hrana jedan od najbitnijih faktora u očuvanju zdravlja zna se odavno, a i mnoga medicinska istraživanja su to dokazala. Nije dovoljno da kažete da je neko vaš, deka ili neko stariji živeo skoro sto godina, a jeo sve masno, ljuto i kiselo. Iako su stariji zaista tako jeli i jelovnik im je sadržao veoma jaku hranu svakog dana, zaboravljate da su oni bili pod jakim fizičkim naporima zbog rada u polju i ogromnim njivama, živeli su u mnogo zdravijim sredinama, a danas to nije slučaj, pa je potrebno da se o hrani vodi mnogo računa. Trebalo bi da se što manje unose masti, ugljeni hidrati, a ishrana da se bazira na zdravoj hrani, punoj vitamina, minerala, voća i povrća uostalom, koji pored toga što ne stvaraju problem u organizmu, deluju kao snažni antioksidansi, te vaš organizam oslobađa mnogobrojnih toksina koji se konstantno skupljaju.

Kako hranom do BOLJEG zdravlja2 Kako hranom do BOLJEG zdravlja?

Da biste održali svoj organizam zdravim, a samim tim i vaš spoljašnji izgled će biti sve bolji, morate uneti neke namirnice koje možda na prvi pomen i nisu nešto što će vas privući, ali ako ste svestan i muškarac koji zna šta su prioriteti, onda ćete ih sigurno uvrstiti što više u svoje svakodnevne obroke, a pored toga ima i onih namirnica koje sigunro volite, a veoma su zdrave.

Iako većina sigurno voli meso, brzu hranu prženu u dubokom ulju, trebalo bi da se opredelite za to da većinom birate ribu. Ili bar da jednom nedeljno bude na vašem meniju. Najbolji izbor je pastrmka, a s obzirom na to da je veoma ukusna, onda vam neće teško pasti. Muškarci češće obolevaju od bolesti srca u odnosu na žene, a pastrmka je riba koja sadrži omega 3 masne kiseline koje su veoma dobre u borbi i preventivi srčanih bolesti. Omega 3 masne kiseline imaju blagotvorno dejstvo na zdravlje srca, a pored toga deluju i protiv upalnih procesa, a i ubrzavaju metabolizam.

Wannabe TV

Editors choice