1/3

Koristimo iste izgovore kad nismo zainteresovani, ali kad vam devojka otvoreno kaže da nije zainteresovana, to nije nikakav izgovor, prosto nije. Neke poteze i dalje moramo da tumačimo, a neke koje ne treba tumačiti prosto treba da prihvatimo. Evo nekih zakonitosti koje u igri sa suprotnim polom treba da razumemo i usvojimo.

Niko nije toliko zauzet – Kad vam stavlja do znanja da je suviše zauzeta da bi izdvojila sat ili dva da se sa vama sastane, kulturno vam govori da uopšte nije zainteresovana. Naročito čest slučaj kad pokušavate da ugovorite viđenje preko društvenih mreža. Nemojte je nagovarati, nego pomislite da je verovatno pogledala vaš profil, fotografije, kao i objave i da, joj se, iako ste naočit momak, ne sviđate. Možda slušate muziku koja ona ne može da smisli, a kulturne razlike su nepremostivije nego što vam se čini.

Uvek je dostupnija ona koja vam se manje sviđa – Ako vam neko pokazuje na slici onu koju vam preporučuje, a na toj slici su dve žene, ona je obavezno ona druga – koja vam nije skrenula pažnju odmah. Nemojte upadati u zamku tipova, setite se kako ste prošli sa onima koje su bile baš vaš tip i dajte šansu onoj koja ne pritiska momentalno vaše dugme za pokretanje prekomerne proizvodnje u fabrici telesne hemije.

Svakome je dozvoljeno da “startuje“ – Ne morate vi, može i ona. Svako ima pravo da učini prvi korak i nije ni važno ko ga je učinio, jer da nije, ne biste nikada upoznali tako prijatnu osobu, ili ne biste shvatili da ta privlačna figura pripada curi sa kojom nemate ni jednu zajedničku temu i gotovo da ne možete da vodite smislenu konverzaciju.

Pravila dejtinga koja treba da razumemo1 Vodič za muškarce: Pravila dejtinga koja treba razumeti

Editors choice