Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Draft

Kako da zaineresuješ kul devojku

1/2

Kul je ona koja ti deluje nedostupno, jer je tako popularna, otvorena, opuštena, spontana – zna koliko vredi i ne traži ni od koga potvrdu da bi bila ono što jeste. Ona je svoja, sledi svoje snove, živi na način koji njoj odgovara, sama postavlja svoja pravila i ne zanima je šta neko misli o njoj. Ne pravi kompromise, deluje srećno i zadovoljno i svima je zanimljiva – ona ima toliko udvarača, da si prosto zastrašen kad pomisliš kako bi uopšte mogao da se izboriš sa tolikom konkurencijom. Ali, konkurencija zaista nije velika, iako su udvarači brojni – nema toliko kul momaka, koji mogu da osvoje njeno srce i pridobiju njeno interesovanje. Da, da bi osvojio kul devojku, samo treba da budeš kul momak. A to nije tako teško ka što ti se čini. 

Shvati, prihvati i poštuj to što ona ima svoj život

To je, pre svega, ono što je čini tako posebnom i tako kul. Ispunjenost njenog života ne zavisi od njenog statusa veze, od toga da li postoji neki muškarac, ili nema ljubavi na vidiku. Nezavisno od postojećih ili nepostojećih partnerskih odnosa, ona ima sasvim dobar, dinamičan i uzbudljiv život u kome je potpuno prisutna. Nije joj potreban muškarac da bi ispunio praznine, niti da bi je „upotpunio“, ona je kompletna i ispunjena takva kakva je. Pri tom, daleko od toga da je hladna i da ne čezne za ljubavlju i nežnošću – samo nije spremna da umanji svoju vrednost i da napravi bilo kakav kompromis, da prihvati manje od onog što zaslužuje. Svesna je da zaslužuje najbolje, jer je najbolja i takođe je svesna da su vrednosti retke i dragocene – zato budi onaj ko sve to razume, prihvata i poštuje i budi najbolji. Razvijaj svoja interesovanja i znanja, neguj svoje vrednosti, radi na sebi, produbljuj smisao sopstvenog života i ceni prave stvari. Budi svoj i nezavistan, ali otvoren za ljubav i partnerstvo – to će joj itekako skrenuti pažnju.

Ona je veoma tražena 

Kul devojka nikada nije usamljena, utoliko će više ceniti vreme koje uspeva da odvoji samo za sebe. Svi žele njeno društvo i svi je zovu i traže – i udvarači, i porodica i prijatelji. Samim svojim prisustvom ona oplemenjuje i podiže nivo svakog skupa i događanja, tako da je njen raspored uglavnom ispunjen. Ona neće otkazati druženje sa grupom prijatelja zakazano mesec dana unapred, samo zato što si se ti pojavio i imaš primamljive planove – njeno vreme je dragoceno. Poštuj to i ono vreme koje imaš sa njom, ispuni vrednim i zanimljvim sadržajima. Pokaži joj da si svestan da je drugačija, da je posebna, kvalitetna i vredna i da ceniš i poštuješ sve što je čini takvom. Nikada je nemoj dovesti u situaciju da bira između tebe i drugih osoba koje su joj bliske – to nije fer i ona to neće trpet. 

Wannabe TV

Editors choice