Jesen je vreme kada iz ormara iznosimo toplije jakne i mantile, koje ćemo nositi u narednim danima i koje ćemo uklapati uz omiljene outfit-e za hladnije dane. Ove sezone izdvaja se nekoliko modela koje možete kombinovati na više različith načina, u elegantnim ili street style varijantama, a u svakoj će izgledati efektno. U nastavku teksta predstavljamo vam modele jakni, mantila i kaputa koje ćete sigurno viđati na muškarcima koji prate modu i znaju u čemu najbolje izgledaju.

Kratak jesenji sivi kaput

Za kratak kaput u hladnim sivim tonovima može se reći da je timeless komad, ali ove sezone on se svakako vratio u trend. Ovakav kratki kaput uglavnom svima dobro stoji, a možete ga kombinovati uz džins i duksericu, uz all black stajling sa rolkom, kao i uz košulju i elegantne pantalone. Za koju god opciju se odlučite, nećete pogrešiti, a pokazaćete da se interesujete za modu i imate jedinstven sopstveni stil!

Kratka vunena jakna

Kratka vunena jakna je neobični komad koji smo ove godine primetili, a zapravo izgleda veoma efektno uz to što će vas zagrejati. Nju možete nositi na putovanje na planinu i skijanje, a kombinujte je uz džins i jednostavnu belu majicu, duksericu ili džeper, kako bi došla do izražaja i upotpunila vaš classic outfit. Takođe, ovu jaknu možete nositi i u zimskim mesecima uz oversize šal i kapu.

Comments