2/3

Lovćen, Crna Gora

Lovćen pruža sve neophodne uslove za letenje paraglajderom i divljenje lepoti jadranske obale i crnogorskih planina iz ptičje perspektive.
Sa nadmorske visine na kojoj se nalazi Lovćen, vozeći se paralgajderom , videćeš kao na dlanu Cetinje, predivne plaže i dramatične planinske vrhove i zelene proplanke. Paraglajding na Lovćenu ima sve predispozicije da postane tvoje najlepše putničko iskustvo.

Tyrol, Austrija

Vrhunska adrenalinska zabava je posebno upečatljiva iznad Tirola, prelepog planinskog područja u Austriji. Ovde je vazduh kristalno čist, a lokacije za poletanje i spuštanje brojne, ali nekoliko njih se izdvaja po posećenosti. U poslednjih nekoliko godina najpopularnije mesto za paraglajding na Tirolu je oblast Wilder Kaiser-a.

Tuscana, Italija

Toskana je mesto kao stvoreno za one koji uživaju u nepreglednim poljima vinove loze i zelenim brdašcima koja kao da su prekrivena tepihom. Međutim, ovdje je pravi raj i za paraglajdere, a nakon leta i uživanja u razgledanju ovog prekrasnog kraja, možeš se opustiti uz čašu vrhunskog domaćeg aromatičnog vina na svežem vazduhu. U ovom delu Italije ima mnogo renomiranih vinskih podruma, koje možeš da posetiš – kad ne letiš.

jairph 401391 Najlepše svetske destinacije za paraglajding

Editors choice