1/3

OK, znamo svi da teretana služi kako bi se vežbalo, kako bi se mršavilo i kako bi svako od nas kada u nju krene doveo sebe do perfektnog izgleda. Međutim, kao i svako drugo mesto koje posetiš i ona ima neka svoja pravila, koja niko nije napisao, ali bi trebalo odmah svi da ih znamo i ispoštujemo. Baš kao što kada odeš u restoran ne staviš noge na sto ili stolicu, već kulturno sedneš i popiješ piće ili ručaš, kao što u bioskopu ne bacaš ostatke hrane oko svog sedišta, već u kantu za smeće pri izlasku (bar se nadamo da niko to ne radi), tako i teretana ima svoja pravila, zbog kojih možeš i da pocrveniš od stida nekada kada ih ne ispoštuješ.

Nema selfija u ogledalu

Možda će se većina sada pobuniti, ali teretana zaista nije mesto u kojem je potrebno da pola sata izgubiš pozirajući ispred ogledala sa telefonom u ruci. Zašto? Bolje to vreme da utrošiš vežbajući, zagrevajući se, nego što praviš fotografije samo da bi drugi ostavili komentare na Instagramu i Facebook-u da napreduješ.

Nema podizanja majice

Možda možeš da je podigneš kako bi drugu pokazao koliko si napredovao, ali ako iz dana u dan ispred ogledala u kojem se slikaš staneš i podižeš majicu, te otkrivaš stomak i grudi, vreme je da sa tom tradicijom prekineš. Zamisli da te ugleda devojka koja ti se dopada? Verovatno ćeš pocrveneti, jer će ti se smejati, nijedna od njih ne voli da vidi nešto takvo, verujte.

teretana 3 Nepisana pravila koja treba u teretani poštovati

Editors choice