Teško je izgraditi odnos, još teže je čuvati ga, unapređivati, prevazilaziti krize i prihvatati promene. Ali, ako si rešen da rizikuješ, jer je ljubav vredna svakog rizika, onu koju odabereš voli ovako:

Budi heroj o kome je oduvek maštala

To nije nerealno kao što zvuči. Herojstvo nije u borbi sa zmajevima, već sa demonima. A demoni su strah, sebičnost, emotivna nedostupnost. Budi otvoren i ranjiv, jer to je čin najveće hrabrosti. Otvoreno srce prodire do zatvorene duše i oslobađa je. Oslobodi njenu dušu. Primeti je, svaki put kad je vidiš, pre nego što je drugi primete. Poljubi je usput, svaki put kad prođeš pored nje, samo zato što si u prilici da to uradiš, što si tu. Poštuj njene granice, ali sruši njene zidove. Pomozi joj da pobedi svoje demone straha, sebičnosti i distance. Pokaži joj kako je ljubav raskošna u svojoj velikodušnosti. Zaslužuj njenu ljubav i njeno poverenje, svakog dana, iznova.

david nunez yUoNrhd3tDM unsplash e1594302128279 Оna želi da bude voljena   ovako

Učini da se oseća lepom

Trebalo bi da ovo bude baš jednostavno. Ali žene su tako nesigurne po pitanju svoje lepote, čak i kad se svi slažu da su prave lepotice i to im stalno govore. Pokaži joj kako reaguješ na njenu unutrašnju lepotu. Koliko si zadivljen njenom nežnošću, ljubaznošću, saosećanjem, hrabrošću. Koliko ti je privlačna, jer ti je njena duša predivna. Ljubav je strašno seksi. Voli je, svim svojim intenzitetom, strasno je voli. Reci joj da je voliš dok je gledaš u oči. Gledaj je u oči dok vodite ljubav i reci joj da je voliš. Drži je za ruku i reci joj da je voliš, tako da se oseća kao da upravo vodite ljubav. Divi joj se, stalno.

Comments