Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Оna želi da bude voljena – ovako

1/2

Teško je izgraditi odnos, još teže je čuvati ga, unapređivati, prevazilaziti krize i prihvatati promene. Ali, ako si rešen da rizikuješ, jer je ljubav vredna svakog rizika, onu koju odabereš voli ovako:

Budi heroj o kome je oduvek maštala

To nije nerealno kao što zvuči. Herojstvo nije u borbi sa zmajevima, već sa demonima. A demoni su strah, sebičnost, emotivna nedostupnost. Budi otvoren i ranjiv, jer to je čin najveće hrabrosti. Otvoreno srce prodire do zatvorene duše i oslobađa je. Oslobodi njenu dušu. Primeti je, svaki put kad je vidiš, pre nego što je drugi primete. Poljubi je usput, svaki put kad prođeš pored nje, samo zato što si u prilici da to uradiš, što si tu. Poštuj njene granice, ali sruši njene zidove. Pomozi joj da pobedi svoje demone straha, sebičnosti i distance. Pokaži joj kako je ljubav raskošna u svojoj velikodušnosti. Zaslužuj njenu ljubav i njeno poverenje, svakog dana, iznova.

david nunez yUoNrhd3tDM unsplash e1594302128279 Оna želi da bude voljena   ovako

Učini da se oseća lepom

Trebalo bi da ovo bude baš jednostavno. Ali žene su tako nesigurne po pitanju svoje lepote, čak i kad se svi slažu da su prave lepotice i to im stalno govore. Pokaži joj kako reaguješ na njenu unutrašnju lepotu. Koliko si zadivljen njenom nežnošću, ljubaznošću, saosećanjem, hrabrošću. Koliko ti je privlačna, jer ti je njena duša predivna. Ljubav je strašno seksi. Voli je, svim svojim intenzitetom, strasno je voli. Reci joj da je voliš dok je gledaš u oči. Gledaj je u oči dok vodite ljubav i reci joj da je voliš. Drži je za ruku i reci joj da je voliš, tako da se oseća kao da upravo vodite ljubav. Divi joj se, stalno.

Wannabe TV

Editors choice