Učini da se oseća bezbedno

Upotrebi svoj genetski zapis o viteštvu i budi njen zaštitnik. Realno, njoj neće trebati mnogo zaštite, ali potrebno joj je osećanje da je bezbedna sa tobom. Da ćeš ti rešiti probleme ako se pojave, da ćeš se postarati za njenu udobnost i sigurnost, za njene potrebe. Drži je za ruku dok hodate zajedno. Drži je u zagrljaju kad god imaš priliku. Ponudi joj oslonac, na svaki način, budi njena stena, njena sigurnost, podrška i uteha. To ne znači da treba da je tretiraš kao kristalnu čašu – budi onaj ko će joj reći neprijatne istine sa kojima mora da se suoči, ohrabri je da bude bolja i najbolja, da uradi ono što priželjkuje, da se odvaži, da veruje u sebe. Ljubav tako radi – ohrabruje i osnažuje. U sigurnosti, ona je opuštena i slobodna. Uspavane ideje se bude i oplemenjuju je, ona osvaja svoje samopouzdanje i postaje snažna. A jaka žena osnažuje svog muškarca. Jak muškaraca je čuvar ljubavi.

Učini da se oseća važnom

Stavi je na prvo mesto – ne dozvoli da čeka na red, iza karijere, društvenih obaveza, porodice, prijatelja. Neka bude najvažnija i neka zna da to jeste. Žrtvuj ponekad zbog nje svoja druženja, dodatnu zaradu, samoću. Jer ti je važnija od svega ostalog, što je takođe važno. Kada to zna, neće te iskušavati i ostaviće ti dovoljno prostora i imaće razumevanja za sve te druge važne stvari i odnose u tvom životu.

farsai chaikulngamdee oZSDI44GwKU unsplash e1594302189303 Оna želi da bude voljena   ovako

Budi dobar ljubavnik

Istražuj je i otkrivaj, podstakni je da ti pomogne u tome, da se otvori i prepusti bez stida. Snaga ženske strasti i sposobnost uživanja je ogromna i neuporedivo veća od muške – nauči da je vodiš kroz to iskustvo i omogućiš joj da u potpunosti otkrije moć svoje seksualnosti. Budi strpljiv i nežan, budi grub i brz, budi razigran i voljan, osluškuj, traži, pružaj, asistiraj. Nauči da vodiš ljubav i da se potpuno izgubiš u tome. Kao i da proračunato tražiš svoje zadovoljstvo kroz sirov seks. I nauči da primenjuješ te veštine u skladu sa njenim raspoloženjem. Da joj se predaš kada joj je potrebna telesna ljubav, da je pokoriš kada joj je potrebna požuda.

Naslovna fotografija: unsplash.com

Brankica Milošević

 

 

Comments