Verovatno želite da se ona oseća dobro, opušteno i komotno, da se rado upušta u seks sa vama i da uživa – svaki put. Sledite jednostavna uputstva – osim ako vam vaša partnerka daje neka specifična.

1. Seks ne bi trebalo da joj bude neprijatan i da je povređuje, nikada, nikako, ni malo. Osim ako oboje ne preferirate sado-mazohistički oblik seksa, u kome takođe postoji granica povređivanja i neprijatnosti.

2. Vi svaki put doživite orgazam – znači da svaki put treba i da ga pružite. Osim ako je to za vašu partnerku doživljaj za koji moraju da se steknu posebni uslovi i ako vam ona sama ne kaže da za nju seks nije neuspešan ili loš, ako nije doživela orgazam. Ili u suprotnom slučaju – ako vaša partnerka ume da koristi sve svoje orgazmičke kapacitete i jedan orgazam joj ni iz daleka nije dovoljan.

sex1 20 običnih seks saveta, koji će USREĆITI vašu partnerku

3. Recite joj kako je lepa kad je gola. Žene nikad nisu dovoljno samouverene u tom smislu i komplimenti i divljenje su uvek dobrodošli. I moćan su afrodizijak.

4. Ne propuštajte da se pozabavite njenim klitorisom. Upoznajte se sa njim dobro, jer ne reaguje uvek isto – zavisi od trenutka u ciklusu, od dužine predigre, od raspoloženja …

5. Ljubite je. Vrat, leđa, butine, grudi, stomak, ljubite je svuda.

6. Nemojte je tretirati kao kurvu, grabiti je za kosu i gurati joj glavu dole, osim ako niste sigurni da je ona saglasna sa tom igrom. Ovakve poteze ne treba “spontano” preduzimati, jer vam se može desiti da užasnete i uplašite partnerku koja na to nije spremna.

Comments