“Ne želi ona da joj skineš zvezde, nego da budeš takav, da poželi da se skine zbog tebe” kaže status na Facebook-u, koji je napisao muškarac. Ako ga je sam smislio, svaka mu se skinula, a ako ga je odnekud skinuo, ima nade da ga je suštinski shvatio, čim ga je istakao. Doduše, možda je samo hteo da se žene razneže i pomisle da ih neko razume i da mu napune inboks svojim ponudama da se skinu zbog njega.

Rispekt. To je dobra taktika. Ne mislim samo na podilaženje ženskom načinu razmišljanja, nego na korišćenje mozga u cilju provaljivanja ženskog načina razmišljanja.

Koliko god da su zatrovane romantičnim idejama o prinčevima i konjima, žene dobro znaju da muškarci ne spasavaju dame u nevolji, da ne ubijaju aždahe i ne skidaju zvezde. Tojest, da oni koji previše obećavaju, gotovo ništa ne ispunjavaju i da najveći deo muškog junačenja završi na rečima. Muškarac čije reči imaju snagu, stoji iza svojih dela, kao i iza svojih želja i namera, pa ako je smislio da skine određenu ženu, verovatno će mu uspeti da ona sama jedva dočeka taj momenat.

skidanje Od skidanja zvezda do skidanja odeće

Kad kaže ženi da mu se sviđa, on se ne ponaša kao da joj je udelio vrhunski kompliment, jer je valjda on taj koji zna šta valja, pa ona ima da bude počastvovana što mu se sviđa, nego kao da je spreman da se potrudi da se i on njoj dopadne.

Ne pokušava da je zaseni i obrlati grandioznim planovima i obećanjima, nego joj predlaže izlaske i sadržaje koji je možda zanimaju, zove je i šalje poruke, pamti šta mu je rekla o svom dnevnom rasporedu, o svojim interesovanjima i uopšte o svemu, o čemu je bilo reči.

Comments