Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Šta može da se desi momku u šemi sa UDATOM ženom

1/3

Šta očekivati od veze sa udatom ženom? Verovatno se u ovakve šeme upuštate zbog seksa, računajući da vam baš odgovara što će biti diskretno i što ona ne može da vas sputava kao što bi bilo da imate regularnu vezu. Imate ono što vam treba, a pri tom ste i slobodni, pa možete imati i vezu, ako vas to interesuje. Idealno, kad ste dovoljno mladi, pa lovite iskustvo. Ali, dešava se da iskustvo ulovi vas. Jer kad ste slobodni i sigurni u svoju poziciju, shvatate i da je njen položaj potpuno različit i da je ona ta koja je nedostupna vama, da morate da se usklađujete i da se krijete i strahujete da vas muž ne otkrije – zbog nje, ako ne zbog sebe, jer ne želite da je dovedete u nezgodan položaj, a da zatim ne možete da joj pomognete da ga reši i shvatate da to uopšte nije nikakva sloboda, nego frustrirajući položaj pun ograničenja. Tajnost brzo prestane da dodaje adrenalin i postane sputavajuća, a osećanja se razvijaju baš zbog potrebe da sve bude diskretno i neobavezno. Kad se nađe u nemogućoj situaciji, ljubav ume da se poigra sa učesnicima žestoko – u smislu, šta ste mislili, da ćete jeftino proći? Pa, evo šta sve može da vas zadesi, ako se upuštate u vezu sa udatom ženom i smatrate da ste mnogo kul.

udata2 Šta može da se desi momku u šemi sa UDATOM ženom

Ispunjenje svih snova o seksu

Nešto uzbuđenja zbog kršenja tabua, nešto njeno iskustvo ili glad (i jedno i drugo najčešće) i hemija proradi neverovatno! Imate posla sa ženom koja je slobodna u seksu, koja želi i ume da uživa i baca se na ono što joj život pruža. Kad već rizikuje, onda izvlači iz toga sve što može. A može. I tako dobijete boginju seksa i potuno se navučete. Izgubite mir, a vrlo verovatno i srce, samo vas nije briga, jer doživljavate najbolji seks na svetu, ono o čemu ste do sada maštali.

Saznanje da ste na drugom mestu

Iako ste glavni među njenim nogama, niste u njenom životu. Udata žena ima ozbiljne obaveze prema braku, iako vara muža. Verovatno ima decu i ne želi da rastura porodicu, a još verovatnije ceni materijalnu sigurnost koju joj brak (odnosno muž) obezbeđuje. Vi dolazite na red kad ona može da ugrabi vreme za vas, a tada ima vremena samo za seks. Počinjete da se osećate iskorišćeno. Nezahvalan je položaj tajnog ljubavnika, ali još uvek je dovoljno uzbudljiv, pa čak i romantičan. Ipak, ego trpi. A trpe i osećanja.

Wannabe TV

Editors choice