Šta očekivati od veze sa udatom ženom? Verovatno se u ovakve šeme upuštate zbog seksa, računajući da vam baš odgovara što će biti diskretno i što ona ne može da vas sputava kao što bi bilo da imate regularnu vezu. Imate ono što vam treba, a pri tom ste i slobodni, pa možete imati i vezu, ako vas to interesuje. Idealno, kad ste dovoljno mladi, pa lovite iskustvo. Ali, dešava se da iskustvo ulovi vas. Jer kad ste slobodni i sigurni u svoju poziciju, shvatate i da je njen položaj potpuno različit i da je ona ta koja je nedostupna vama, da morate da se usklađujete i da se krijete i strahujete da vas muž ne otkrije – zbog nje, ako ne zbog sebe, jer ne želite da je dovedete u nezgodan položaj, a da zatim ne možete da joj pomognete da ga reši i shvatate da to uopšte nije nikakva sloboda, nego frustrirajući položaj pun ograničenja. Tajnost brzo prestane da dodaje adrenalin i postane sputavajuća, a osećanja se razvijaju baš zbog potrebe da sve bude diskretno i neobavezno. Kad se nađe u nemogućoj situaciji, ljubav ume da se poigra sa učesnicima žestoko – u smislu, šta ste mislili, da ćete jeftino proći? Pa, evo šta sve može da vas zadesi, ako se upuštate u vezu sa udatom ženom i smatrate da ste mnogo kul.

udata2 Šta može da se desi momku u šemi sa UDATOM ženom

Ispunjenje svih snova o seksu

Nešto uzbuđenja zbog kršenja tabua, nešto njeno iskustvo ili glad (i jedno i drugo najčešće) i hemija proradi neverovatno! Imate posla sa ženom koja je slobodna u seksu, koja želi i ume da uživa i baca se na ono što joj život pruža. Kad već rizikuje, onda izvlači iz toga sve što može. A može. I tako dobijete boginju seksa i potuno se navučete. Izgubite mir, a vrlo verovatno i srce, samo vas nije briga, jer doživljavate najbolji seks na svetu, ono o čemu ste do sada maštali.

Saznanje da ste na drugom mestu

Iako ste glavni među njenim nogama, niste u njenom životu. Udata žena ima ozbiljne obaveze prema braku, iako vara muža. Verovatno ima decu i ne želi da rastura porodicu, a još verovatnije ceni materijalnu sigurnost koju joj brak (odnosno muž) obezbeđuje. Vi dolazite na red kad ona može da ugrabi vreme za vas, a tada ima vremena samo za seks. Počinjete da se osećate iskorišćeno. Nezahvalan je položaj tajnog ljubavnika, ali još uvek je dovoljno uzbudljiv, pa čak i romantičan. Ipak, ego trpi. A trpe i osećanja.

Comments