Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Šta može da se desi momku u šemi sa UDATOM ženom

1/3

Šta očekivati od veze sa udatom ženom? Verovatno se u ovakve šeme upuštate zbog seksa, računajući da vam baš odgovara što će biti diskretno i što ona ne može da vas sputava kao što bi bilo da imate regularnu vezu. Imate ono što vam treba, a pri tom ste i slobodni, pa možete imati i vezu, ako vas to interesuje. Idealno, kad ste dovoljno mladi, pa lovite iskustvo. Ali, dešava se da iskustvo ulovi vas. Jer kad ste slobodni i sigurni u svoju poziciju, shvatate i da je njen položaj potpuno različit i da je ona ta koja je nedostupna vama, da morate da se usklađujete i da se krijete i strahujete da vas muž ne otkrije – zbog nje, ako ne zbog sebe, jer ne želite da je dovedete u nezgodan položaj, a da zatim ne možete da joj pomognete da ga reši i shvatate da to uopšte nije nikakva sloboda, nego frustrirajući položaj pun ograničenja. Tajnost brzo prestane da dodaje adrenalin i postane sputavajuća, a osećanja se razvijaju baš zbog potrebe da sve bude diskretno i neobavezno. Kad se nađe u nemogućoj situaciji, ljubav ume da se poigra sa učesnicima žestoko – u smislu, šta ste mislili, da ćete jeftino proći? Pa, evo šta sve može da vas zadesi, ako se upuštate u vezu sa udatom ženom i smatrate da ste mnogo kul.

udata2 Šta može da se desi momku u šemi sa UDATOM ženom

Ispunjenje svih snova o seksu

Nešto uzbuđenja zbog kršenja tabua, nešto njeno iskustvo ili glad (i jedno i drugo najčešće) i hemija proradi neverovatno! Imate posla sa ženom koja je slobodna u seksu, koja želi i ume da uživa i baca se na ono što joj život pruža. Kad već rizikuje, onda izvlači iz toga sve što može. A može. I tako dobijete boginju seksa i potuno se navučete. Izgubite mir, a vrlo verovatno i srce, samo vas nije briga, jer doživljavate najbolji seks na svetu, ono o čemu ste do sada maštali.

Saznanje da ste na drugom mestu

Iako ste glavni među njenim nogama, niste u njenom životu. Udata žena ima ozbiljne obaveze prema braku, iako vara muža. Verovatno ima decu i ne želi da rastura porodicu, a još verovatnije ceni materijalnu sigurnost koju joj brak (odnosno muž) obezbeđuje. Vi dolazite na red kad ona može da ugrabi vreme za vas, a tada ima vremena samo za seks. Počinjete da se osećate iskorišćeno. Nezahvalan je položaj tajnog ljubavnika, ali još uvek je dovoljno uzbudljiv, pa čak i romantičan. Ipak, ego trpi. A trpe i osećanja.

Wannabe TV

Editors choice