Nije svaka žena kučka, koja prosto uživa da maše repom pred čoporom blentavih kerova. Ona koja vas drži na leru, dopušta vam da se nadate, ponekad flertuje, a ponekad vas izbegava ne radi to zato da bi vas maltretirala. Nego zato što ne zna da li joj se sviđate. I što misli da ćete joj se možda više sviđati ako vas bolje upozna. Samo što vam ne daje baš ni neki pristup u kome bi vas bolje upoznala. Misleći da je praktična i da drži sve opcije otvorenima, ona je prosto konfuzna.

Oni koji joj se sviđaju obično je povređuju

Zato je rešila da pruži šansu nekome ko joj se baš i ne sviđa nešto naročito, ali bi joj se možda dopao. Vi ste potencijalni srećni dobitnik. Ona nema nameru da vas kida, ma uopšte i ne razmišlja o tome kako se osećate. Jer razmišlja samo o tome kako se ona oseća. Pokušava da postavi jednačinu od poznatih vrednosti – prijatni ste joj ili joj niste neprijatni, jasno joj je da vam se dopada i da ste zainteresovani, nema šta da zameri vašem ponašanju – i od nepoznatih – ne zna da li bi mogla da oseća nešto više i od čega to zavisi, da li bi hemija proradila, ako bi se prepustila i da li to uopšte može tako. Zna da ne želi ponovo da bude povređena, a vi delujete bezopasno. Možda zato što joj se i ne sviđate baš.

Zašto vam ona DAJE lažnu nadu2 Zašto vam ona DAJE lažnu nadu?

Sviđate se drugima

Okolina vam daje pozitivne ocene. Kažu da ste dobar dečko, pristojni ste i ljubazni, niste neki frajer, ali niste ni nasilnik ni drkadžija. Njen sistem vrednosti baguje – ona zna da bi trebalo da ceni vaše dobre strane i da se izloži njihovom dejstvu, ali nije motivisana iznutra, nije zaljubljena. Možda treba da ima poverenja u procenu drugih, pošto su je njene procene do sada više puta izneverile. I zato je nekad raspoložena i daje vam sve signale da imate šanse, a nekad je zatvorena, odbojna i hladna. Ne igra se ona vašim osećanjima, nego svojim.

Comments