Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zašto vam ona DAJE “lažnu nadu”?

1/3

Nije svaka žena kučka, koja prosto uživa da maše repom pred čoporom blentavih kerova. Ona koja vas drži na leru, dopušta vam da se nadate, ponekad flertuje, a ponekad vas izbegava ne radi to zato da bi vas maltretirala. Nego zato što ne zna da li joj se sviđate. I što misli da ćete joj se možda više sviđati ako vas bolje upozna. Samo što vam ne daje baš ni neki pristup u kome bi vas bolje upoznala. Misleći da je praktična i da drži sve opcije otvorenima, ona je prosto konfuzna.

Oni koji joj se sviđaju obično je povređuju

Zato je rešila da pruži šansu nekome ko joj se baš i ne sviđa nešto naročito, ali bi joj se možda dopao. Vi ste potencijalni srećni dobitnik. Ona nema nameru da vas kida, ma uopšte i ne razmišlja o tome kako se osećate. Jer razmišlja samo o tome kako se ona oseća. Pokušava da postavi jednačinu od poznatih vrednosti – prijatni ste joj ili joj niste neprijatni, jasno joj je da vam se dopada i da ste zainteresovani, nema šta da zameri vašem ponašanju – i od nepoznatih – ne zna da li bi mogla da oseća nešto više i od čega to zavisi, da li bi hemija proradila, ako bi se prepustila i da li to uopšte može tako. Zna da ne želi ponovo da bude povređena, a vi delujete bezopasno. Možda zato što joj se i ne sviđate baš.

Zašto vam ona DAJE lažnu nadu2 Zašto vam ona DAJE lažnu nadu?

Sviđate se drugima

Okolina vam daje pozitivne ocene. Kažu da ste dobar dečko, pristojni ste i ljubazni, niste neki frajer, ali niste ni nasilnik ni drkadžija. Njen sistem vrednosti baguje – ona zna da bi trebalo da ceni vaše dobre strane i da se izloži njihovom dejstvu, ali nije motivisana iznutra, nije zaljubljena. Možda treba da ima poverenja u procenu drugih, pošto su je njene procene do sada više puta izneverile. I zato je nekad raspoložena i daje vam sve signale da imate šanse, a nekad je zatvorena, odbojna i hladna. Ne igra se ona vašim osećanjima, nego svojim.

Wannabe TV

Editors choice