Fudbaler Partizana Petar Grbić bio je jedini strelac u pobedi crno-belih nad Nefčijem rezultatom 3:2 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

On veruje da će totalno drugačija slika biti viđena na revanš meču sa azerbejdžanskim predstavnikom. “Možemo da budemo zadovoljni pobedom, posle svega što se izdešavalo na utakmici. Loše smo ušli u meč, primili dva nesmotrena gola i zaista ni sami ne možemo da odgonetnemo zašto nam se takve stvari dešavaju s vremena na vreme”, kazao je za “Sport” Grbić, momak koji je jedini od igrača crno-belog tima uspeo da se upiše u strelce, budući da su ostala dva pogotka “Parnog valjka” bili autogolovi.

Grbić U Bakuu će biti druga priča Grbić: U Bakuu će biti druga priča

On je dodao da su tek nakon dva primljena gola crno-beli zaigrali onako kako znaju: “I onda krenemo da igramo kako je trebalo od samog početka i postignemo tri gola, a rival gotovo i da ne pređe centar. Zadovoljan sam i svojom igrom, drago mi je da sam doprineo pobedi, ali daleko od toga da ne mogu bolje, cela ekipa i ja lično, treba da pokažemo prave mogućnosti”, smatra Grbić.

Brzonogi vezni igrač crno-belih naglašava da bi sve bilo drugačije da je Nikola Ninković bio precizan na samom početku meča. “Uveren sam da bi sve bilo drugačije da je Nikola Ninković pogodio u četvrtom minutu. Uradio je sve kako treba, ali se na gol liniji isprečio igrač i onda smo upali u problem. Pravili smo gluposti po celom terenu. Krenu tada i zvižduci sa nekih delova stadiona, pa nam sve deluje kao smak sveta. Onda dođu golovi, pa se trgnemo”, jasan je Grbić.

Ostatak pročitajte ovde.

Comments