Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Poslovne veštine koje se od tebe očekuju (i treba da ih usavršiš)

Poslovne veštine koje se od tebe očekuju (i treba da ih usavršiš)

1/2

Gotovo svi oblici savremenog poslovanja vezani su za korišćenje društvenih mreža i od vas se očekuje da baratate svim alatima i mogućnostima pametnih telefona, kako biste u svakom trenutku mogli svojim klijentima i saradnicima da predstavite i ponudite proizvode i usluge. Ove veštine će vam olakšati posao, uštedeti vreme i dati vam prednost, kao kandidatu za bilo koji posao.

Kako da budete produktivniji

Kako biste što efektivnije ostvarili svoj dnevni plan, potrebno je da se dobro organizujete – treba vam planer u koji ćete ubeležiti svaku stavku redom, sa određenim rokom za koji ćete završiti taj deo posla. Napravite mesečnu, nedeljnu i dnevnu listu svih segmenata projekta na kome radite, redosleda koraka koje preduzimate i dnevnih prioriteta. Lista vas oslobađa svakodnevnog odlučivanja odakle da počnete, a uvek je možete u hodu prilagoditi.

Ako vaš plan uključuje dnevne objave na društvenim mrežama, pravite ga okvirno na nedeljnom nivou (jer verovatno ne možete spremiti veliki broj objava unapred). Na gotovo svim društvenim mrežama danas imate mogućnost da unapred zakažete svoje objave, a ako imate klijente i saradnike u inostranstvu, imajte u vidu da se vreme zakazane objave odnosi na vremensku zonu u kojoj se nalazite.

Wannabe TV

Editors choice