Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Zdravlje i fitnes

“Loše” navike koje su zapravo DOBRE za vas

1/3

Koliko puta su vam samo prijatelji “drobili” o tome kako nezdravo živite, kako su vam životne navike katastrofalne i kako definitivno treba da menjate stvari iz korena?! Više puta? Da, jasno nam je. Kao da su isti ti vaši prijatelji najzdravije osobe na svetu koje samo žive na vodi i svežem voću i povrću. Čekajte, kako onda udišu ovaj naš vazduh?! Pa i on je užasno zagađen i nezdrav! Sramota…

U svakom slučaju, vreme je da svojim pametnjakovićima (da, koliko god da ih volite, umeju da preteraju!) zapušite usta i sledeći put kada vam nešto zamere u vezi sa vašim životom i “lošim” navikama – uzvratite kontraargumentom!

Spavanje do podneva

U redu, možda ste i dalje tinejdžeri, možda i niste, ali koliko god godina da imate spavanje je jednako važno. I u spavanju do podneva nema ničeg loše. Najpre, vaš je problem da li želite da prespavate pola života, tako da – neka vas svi ostave na miru. Drugo, ako je vašem organizmu potreban san, zašto ga ne biste slušali? To je fiziološka potreba, koja je kod svih ljudi drugačija. Ako spavate onoliko koliko je vama potrebno, to će koristiti vašem metabolizmu koji će sagoreti više kalorija, a takođe, ako dovoljno spavate sprečićete sebe da se preko dana prejedate nezdravom, brzom hranom.

spavanje Loše navike koje su zapravo DOBRE za vas

Mnogo kafe da vas “digne”

U poslednje vreme se dosta govori o štetnosti kafe i njenog mogućeg izazivanja raznih bolesti, poput raka ili srčanih problema. Bullshit! Crna kafa je, naprotiv, korisna za vaš organizam jer da, drži vas budnim, a čak utiče i na poboljšanje raspoloženja. Crna kafa je dobra protiv raka, Alchajmerove i Parkinsonove bolesti, kao i dijabetesa. Slobodno pijte onoliko kafe koliko vam se pije, ali ipak vodite računa o tome da to bude crna kafa, a ne nes, kapućino i druge “nekafe”.

Wannabe TV

Editors choice