Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Zdravlje i fitnes

Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220

Satovi za trčanje odavno nastoje da budu:

1) Lepšeg dizajna

2) Jasnijeg prikaza na ekranu

3) Jednostavniji za korišćenje

Forerunner 220 je Garminov novi sportski sat za trčanje koji čini velike korake ka dostizanju ovih ciljeva.

Ovaj najlakši i najtanji Garmin sportski sat sa GPS-om će vas oduševiti svojim dizajnom, funkcijama, ali i jednoinčnim Chrome ekranom u boji, koji na jednostavan i jasan način prikazuje podatke.

garmin 620 apertura Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220

Osnovne funkcije sata su: praćenje rastojanja, brzine, vremena, tempa i broja otkucaja srca (u kompletu sa uređajem stiže i pulsmetar) i mogućnost planiranja treninga. Takođe, ukoliko trenirate u zatvorenom prostoru, npr. na traci za trčanje, Forerunner 220 vas neće izneveriti, jer je tu akcelerometar koji beleži pređeno rastojanje i tempo, pa vam tako u tom slučaju ne treba pedometar.

Kako biste ostali motivisani, Forerunner 220 beleži ukoliko nadmašite svoj lični rekord, kao što je najbrže pretrčani kilometar, 5 km ili 10 km, kao i najbrže pretrčani polumaraton ili maraton ili pak najduža pretrčana deonica do sada.

mg 01 lg1 Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220mg 03 lg1 Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220mg 04 lg1 Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220

Zahvaljujući svojim Bluetooth Smart bežičnim mogućnostima učitavanja, Forerunner 220 može poslati podatke trčanja u besplatnu online zajednicu Garmin Connect. Takođe, može i prebaciti podatke putem Garmin Connect Mobile aplikacije na vaš kompatibilni pametni telefon.

Forerunner 220 ima funkciju povezivosti koja uključuje praćenje u realnom vremenu koja omogućava vašim prijateljima da vas prate i u svakom trenutku vide statistiku vašeg trčanja. Za trening savete u realnom vremenu Forerunner 220 je kompatibilan sa besplatnim trening planovima koje možete učitati na sat sa Garmin Connect web stranice.

mg 06 lg1 Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220mg 08 lg Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220mg 09 lg Stigao je novi sportski sat za trčanje koji pomera granice: Forerunner 220

Forerunner 220 je vodootporan do 50m i ima punjivu bateriju koja traje do 6 sedmica u modu sata i do 10 sati u trening modu. U kompletu sa uređajem nalazi se i pulsmetar. Forerunner 220 dolazi u u crno-crvenoj ili belo-ljubičastoj kombinaciji boja.

Više informacija o uređaju pogledajte na web stranama www.garmin.rs www.navishop.rs

Wannabe TV

Editors choice