Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Draft

Kako da zaineresuješ kul devojku

Budi muškarac 

Žene vole muškarce koji su muškarci – muževni. Za kul devojku, posebno je privlačan muškarac koji ume da upravlja svojim životom, ne okleva da preuzme inicijativu i bude dominantan. Pri tom, budi romantičan, a ne arogantan, uveri je da je obožavana i jedinstvena, obaspi je pažnjom, nežnošću i ljubaznošću. Kad si autentičan muškarac, ne igraš igre i ne doziraš svoju pažnju – daješ je nesebično i raskošno, pokazujući da si spreman da u odnos uložiš isto onoliko energije i truda koji ulažeš u vođenje svog života. Ona želi da bude deo tvog života i ceniće tvoju spremnost da joj napraviš ne samo dovoljno mesta, već pravu dobrodošlicu, sa crvenim tepihom, cvećem i vatrometom. 

Njoj je potrebno vreme i prostor za nju samu

To možda znači da joj treba da provede veče kod kuće, bez telefonskih poziva i razmene poruka, da bi meditirala, opuštala se, čitala, pripremala se psihički za nešto što joj predstoji, ili procesuirala u miru nešto što joj se dogodilo. Ona te ne isključuje iz svog života time, to je sasvim razumna i normalna potreba svake osobe od integriteta. Zdravo je i važno družiti se sa sobom i poštovati dinamiku i zahteve svog unutrašnjeg života. Takođe, ona se bavi stvarima koje će te možda zanimati, pa će i njoj i tebi biti drago da se pridružiš i uključiš, ili koje te uopšte neće zanimati, što nikako nije razlog da ona odustane od tih sadržaja, ili da ti omalovažavaš njena interesovanja koja ti nisu bliska. Seti se – poštovanje, pre svega. Ona se neće uznemiriti ako prođe dan, a da joj nisi poslao poruku, jer je sigurna u sebe i zna da je voljena. Sviđaš joj se i zna da se ona sviđa tebi i tu nema mesta drami. Kad dođe dotle da je tebi potreban prostor ili pomoć i podrška za tvoje projekte, druženja, porodične probleme, ona će biti puna razumevanja i izaći će ti u susret na svaki način. 

Budi siguran u sebe 

To zvuči jednostavno, ali siguran u sebe je onaj ko dobro poznaje sebe. Zato budi ono što jesi i razvijaj to što jesi – to je jedino što ona očekuje od tebe. Da budeš svoj i zadovoljan sobom. Nije slabost i nesigurnost preispitati svoje stavove i uverenja i promeniti ih – to je čin hrabrosti i samosvesti. Samo neko ko je siguran u sebe u stanju je da prati svoju unutrašnju dinamiku i da sarađuje sa promenama, da unapređuje sebe i širi svoju svest. 

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević 

Wannabe TV

Editors choice