Budi muškarac 

Žene vole muškarce koji su muškarci – muževni. Za kul devojku, posebno je privlačan muškarac koji ume da upravlja svojim životom, ne okleva da preuzme inicijativu i bude dominantan. Pri tom, budi romantičan, a ne arogantan, uveri je da je obožavana i jedinstvena, obaspi je pažnjom, nežnošću i ljubaznošću. Kad si autentičan muškarac, ne igraš igre i ne doziraš svoju pažnju – daješ je nesebično i raskošno, pokazujući da si spreman da u odnos uložiš isto onoliko energije i truda koji ulažeš u vođenje svog života. Ona želi da bude deo tvog života i ceniće tvoju spremnost da joj napraviš ne samo dovoljno mesta, već pravu dobrodošlicu, sa crvenim tepihom, cvećem i vatrometom. 

Njoj je potrebno vreme i prostor za nju samu

To možda znači da joj treba da provede veče kod kuće, bez telefonskih poziva i razmene poruka, da bi meditirala, opuštala se, čitala, pripremala se psihički za nešto što joj predstoji, ili procesuirala u miru nešto što joj se dogodilo. Ona te ne isključuje iz svog života time, to je sasvim razumna i normalna potreba svake osobe od integriteta. Zdravo je i važno družiti se sa sobom i poštovati dinamiku i zahteve svog unutrašnjeg života. Takođe, ona se bavi stvarima koje će te možda zanimati, pa će i njoj i tebi biti drago da se pridružiš i uključiš, ili koje te uopšte neće zanimati, što nikako nije razlog da ona odustane od tih sadržaja, ili da ti omalovažavaš njena interesovanja koja ti nisu bliska. Seti se – poštovanje, pre svega. Ona se neće uznemiriti ako prođe dan, a da joj nisi poslao poruku, jer je sigurna u sebe i zna da je voljena. Sviđaš joj se i zna da se ona sviđa tebi i tu nema mesta drami. Kad dođe dotle da je tebi potreban prostor ili pomoć i podrška za tvoje projekte, druženja, porodične probleme, ona će biti puna razumevanja i izaći će ti u susret na svaki način. 

Budi siguran u sebe 

To zvuči jednostavno, ali siguran u sebe je onaj ko dobro poznaje sebe. Zato budi ono što jesi i razvijaj to što jesi – to je jedino što ona očekuje od tebe. Da budeš svoj i zadovoljan sobom. Nije slabost i nesigurnost preispitati svoje stavove i uverenja i promeniti ih – to je čin hrabrosti i samosvesti. Samo neko ko je siguran u sebe u stanju je da prati svoju unutrašnju dinamiku i da sarađuje sa promenama, da unapređuje sebe i širi svoju svest. 

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević 

Comments