Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Draft

Otkrivamo: Ko su trojica najhladnokrvnijih fudbalera sveta?

Upravo su eksplozivnost i hladnokrvnost pred golom dovele još jednog majstora „bubamare“, Luisa Suareza, do vrhova svetskog fudbala. Na njegovom primeru teško je govoriti o pojedinačnom golu, već pre o ukupnom skoru, kao i o karakterističnom stilu igre. Pre samo nekoliko dana u meču protiv Real Sosijedada, ponovo je demonstrirao svoje umeće. Iako ljubitelji fudbala ne očekuju da susreti Barselone i ekipe iz Baskije budu krupan zalogaj za Katalonce, okolnosti u duelu 19. kola španske lige nikako nisu išle u prilog timu sa Nou Kampa. Nakon što su izgubili pet od sedam mečeva La lige odigranih na Anoeti, Barsa se suočavala sa negativnom tradicijom, što je verovatno uticalo na fudbalere na psihološkom planu i dovelo do zaostatka od dva gola tokom utakmice. Međutim, poslednjom u nizu svojih majstorija, posle Paulinjovog pogotka iz 39. minuta, Luiz Suarez uspeo je da vrati u igru katalonski klub. Temperamentni Urugvajac umirio je loptu i savršeno iskontrolisao pravac njenog kretanja. Golman Sosijedada Heronimo Rulji ostao je ukopan u mestu. Već dvadesetak minuta kasnije, Suarez je rutinski postigao i drugi gol, kojim je Barsa stekla prednost, čime je još jednom pokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih napadača današnjice.

X17+ 360 SPEED Otkrivamo: Ko su trojica najhladnokrvnijih fudbalera sveta?

Kako bi ispratio potrebe svetskih imena fudbala i bio u rangu igrača koji i u najstresnijim trenucima ostaju hladnokrvni i pribrani, adidas Football predstavio je nove modele Cold Blooded kopački Predator 18+, NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY, X17+ 360 SPEED, kao i COPA18.1. Nagle promene pravca kretanja, eksplozivnost, brzina i kontrola nad loptom obeležile su neke od „najhladnokrvnijih“ golova u istoriji fudbala, a sva četiri nova modela adidas kopački dizajnirana su upravo sa ovim predispozicijama – one stabilizuju pokrete, pružaju dvostruku zaštitu zglobova i adekvatnu potporu pete. Kopačke dolaze u kombinaciji bele, crvene i crne boje, a za neke od njih su se, pored Suareza, odlučili i Geret Bejl, Mesut Ozil i Pol Pogba.

NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY Otkrivamo: Ko su trojica najhladnokrvnijih fudbalera sveta?

Odavno važi teorija da talenat nije presudan u fudbalu – nisu dovoljne samo izuzetna veština i dobra fizička forma. Da bi se neko od igrača vinuo u nebesa i pomerio granice ovog sporta, neophodni su odvažnost da se preuzme inicijativa i briljira kad je najteže, da se ostane smiren i hladnokrvan pred golom. Uostalom, lekciju iz nedelje u nedelju šalju najbolji!

Wannabe TV

Editors choice