Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Draft

Premijera nove sezone serije “Okruženi mrtvima”

FOX, vodeći svetski zabavni kanal, objavio je da je međunarodna premijera sedme sezone serije “Okružen mrtvima” zakazana za ponedeljak, 24. oktobar 2016. godine.

Međunarodna premijera ove uspešne dramske serije na FOX kanalima biće samo 24 časa posle američke, i to na preko 125 teritorija, među kojima je i Srbija.

TWD 703 GP 0526 0224 RT Premijera nove sezone serije Okruženi mrtvima

Naše junake smo na kraju 6. sezone ostavili na kolenima pred Neganom (Džefri Din Morgan), zastrašujućim vođom nove grupe negativaca. Sve do ovog trenutka Rik i njegova grupa su uspevali da prežive konflikte s drugim grupama, bolest, glad, nezamislive gubitke i, naravno, ogroman broj živih mrtvaca. Zahvaljujući tome, postali su neustrašivi. Našli su sigurnost i stabilnost. Napravili su dom.

TWD 703 GP 0602 0171 RT Premijera nove sezone serije Okruženi mrtvima

Na početku sedme sezone, ta moć će im biti oduzeta… Mislili su da je svet njihov, ali nisu bili u pravu. Tokom prve polovine sedme sezone, naša grupa je razjedinjena, slomljena, neki njeni članovi su izgubljeni, a ostali su potlačeni. Negan uspešno drži preživele pod kontrolom, brutalno ih primorava da žive po njegovim pravilima pokazujući im kakve užasne stvari se dešavaju onima koji ne poslušaju. Ostali likovi, koji ne znaju šta se desilo, odvojili su se od grupe slučajno ili po sopstvenom izboru, ali saznaće da ne mogu da izbegnu preobražaj sveta u kome su se našli. Svet nije onakav kakvim su ga zamišljali. Veći je i još opasniji.

TWD 705 GP 0628 0015 RT Premijera nove sezone serije Okruženi mrtvima

Na najvećem svetskom Comic Con-u u San Dijegu nije otkriveno ništa u vezi s neizvesnim krajem prethodne sezone, ali producent Skot M, Gimpl i autor Robert Kirkman obećavaju da će prva epizoda sedme sezone biti vredna čekanja i da će gledaoci saznati koji od glavnih likova će napustiti seriju. Pored najave da će Džefri Din Morgan, koji tumači lik Negana, postati deo stalne glumačke postave, prikazana je i fotografija novog živopisnog lika Ezekiela (igra ga Kari Pejton), koji je poznat čitaocima stripa kao lider nove grupe preživelih.

TWD7 Melissa Red Portrait 3402 DNG as Smart Object 1 Premijera nove sezone serije Okruženi mrtvima

Potvrđeno je da je “Okružen mrtvima” najtraženija TV serija i prema poslednjim istraživanjima ima najveći “prosečni globalni rejting traženosti”1. Šesta sezona adaptacije stripa Roberta Kirkmana postigla je skok gledanosti od 37% u odnosu na prethodnu sezonu, što ju je učinilo FOX-ovom serijom broj jedan u svetu.

FOX je pionir modela simultanih premijera širom sveta, najviše 24 sata nakon američke premijere i ostaje jedini međunarodni emiter koji se služi ovom strategijom. Kao i prethodne, sedma sezona će se sastojati od 16 epizoda i biće emitovana iz dva dela. Prvih osam epizoda gledaćemo od 24. oktobra, a drugih osam u februaru 2017.

Wannabe TV

Editors choice