Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Draft

Prepoznajte sposobnu, pametnu ženu koja vredi truda (i nemojte je izneveriti)

1/3

Prepoznaćete je i po tome što će vam reći bez uvijanja da ne vredi da se oko nje trudite, jer to ništa neće promeniti, ne oseća da ima dovoljno zajedničkog sa vama, ne dopadate joj se i to je to. To nije poziv da je jurite i da se udvarate, ona ne koketira sa onim što hoće ili neće i kad vam kaže, rekla vam je. Dakle:

Kaže vam tačno kako stoje stvari

Kad joj se sviđate i zainteresovana je, znaćete to bez dileme. Ona vas ne testira, ne glumi ludilo i uopšte ništa ne tripuje i ne drami. Ali ako vi to budete radili, neće vas trpeti dugo. Vrlo brzo će vam reći da prestanete sa glupostima i da odlučite sami sa sobom šta hoćete i šta nećete – to bi trebalo da je jedna od lakših odluka za pametnu i sposbnu osobu, a ona pretpostavlja da ste i vi takvi, dok se ne dokaže suprotno. Čak i kad ste u skladnoj vezi, često vam se neće dopasti ono što ona ima da vam kaže, jasno i neposredno, ne ostavljajući vam prostora da je pogrešno protumačite, da se uvredite i povučete, jer dobro znate da vam ona pošteno govori kako tačno stvari stoje i da vam je potrebno da vas sa tim suoči, kad to već niste sami uradili.

zena 1 Prepoznajte sposobnu, pametnu ženu koja vredi truda (i nemojte je izneveriti)

Teške situacije je ne plaše

U vezi i u životu, kad dođu teški trenuci, ona ne pokušava da pobegne i da se sakrije, ne oduzima se od straha i ne očekuje da joj kažete šta da radi. Rado će primiti utehu i podršku, kao što će je i pružiti, ali radije će hteti da tačno zna na čemu je, da bi to što pre prihvatila, prebolela i prevazišla. Ona ponekad jako želi da bude pošteđena nekih uvida i istina, ali to se ne događa, nije joj dato. Najmanje što možete je da budete sasvim pošteni i da ne pokušavate da je ubeđujete da nešto nije onakvo kakvo jeste, jer time je ne pošteđujete, nego vređate njenu inteligenciju.

Wannabe TV

Editors choice