Kad se sretne sa malim penisom

Ona neće odustati od seksa, kad ste se već svukli, samo zato što ti nije veliki. Najvažnija je erekcija, a ako ima nešto iskustva, onda zna da mali penis može da bude veliko iznenađenje i da veličina uopšte nije nikakva garancija za dobar seks, odnosno, za zadovoljstvo koje može da doživi – a to verovatno znaš i ti.

O tvojoj glatkosti ili dlakavosti

Ako si glatko obrijan, to će joj ukazati na to da vodiš računa o higijeni, da si se spremio za nju, ali i da očekuješ oralno zadovoljstvo, uz svu pažnju koju treba pokloniti i tvojim testisima. Ako si prirodno i nesputano dlakav, to može da joj deluje muževno i privlačno, a takođe će i sama biti opuštenija ako baš i ne voli da potpuno uklanja dlake sa intimnog područja (u poslednje vreme, lekari savetuju da se izbegava brijanje i depilacija intimnih delova, ili da se barem prorede i da se dozvoli da dlaka naraste).

Oblik i debljina

Svaki je penis različit i tvoj možda ima nešto specifično što ona do sada nije videla – izrazito veliki glavić, pa deluje poput pečurke, a možda se sužava od korena ka vrhu, ili je sav jednako debeo i deluje kompaktno poput torpeda, ili se izvija u luk, ili je malo kriv na jednu stranu, ili ima manje ili više kože nego što je viđala… Sve će to ona primetiti, a čak i ako joj nešto od tih karakteristika ne izgleda baš jako privlačno, svakako neće biti brzopleta i odlučiti da joj se tvoj penis ne sviđa.
Na pogled i na dodir sve je ok, idemo dalje

Zato ste tu i zato ste u prilici da jedno drugo dodirujete i istražujete – jer želite da imate seks. Dakle, to je ono što ostavlja presudan utisak, a čak i ako je prvi seks bio malo nespretan i zbrzan, ona će dati šansu i tebi i sebi i neće odlučiti da seks nije bogznašta dok se malo ne upoznate, oslobodite i oprobate, bar nekoliko puta. A kad je seks dobar, onda je tvoj penis za nju najbolji i najlepši, kakve god da je veličine i oblika.

izvor slika : www.instagram.com , www.unsplash.com
Brankica Milošević

Comments