Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Draft

Šta cura pomisli kad prvi put vidi tvoj penis

Kad se sretne sa malim penisom

Ona neće odustati od seksa, kad ste se već svukli, samo zato što ti nije veliki. Najvažnija je erekcija, a ako ima nešto iskustva, onda zna da mali penis može da bude veliko iznenađenje i da veličina uopšte nije nikakva garancija za dobar seks, odnosno, za zadovoljstvo koje može da doživi – a to verovatno znaš i ti.

O tvojoj glatkosti ili dlakavosti

Ako si glatko obrijan, to će joj ukazati na to da vodiš računa o higijeni, da si se spremio za nju, ali i da očekuješ oralno zadovoljstvo, uz svu pažnju koju treba pokloniti i tvojim testisima. Ako si prirodno i nesputano dlakav, to može da joj deluje muževno i privlačno, a takođe će i sama biti opuštenija ako baš i ne voli da potpuno uklanja dlake sa intimnog područja (u poslednje vreme, lekari savetuju da se izbegava brijanje i depilacija intimnih delova, ili da se barem prorede i da se dozvoli da dlaka naraste).

Oblik i debljina

Svaki je penis različit i tvoj možda ima nešto specifično što ona do sada nije videla – izrazito veliki glavić, pa deluje poput pečurke, a možda se sužava od korena ka vrhu, ili je sav jednako debeo i deluje kompaktno poput torpeda, ili se izvija u luk, ili je malo kriv na jednu stranu, ili ima manje ili više kože nego što je viđala… Sve će to ona primetiti, a čak i ako joj nešto od tih karakteristika ne izgleda baš jako privlačno, svakako neće biti brzopleta i odlučiti da joj se tvoj penis ne sviđa.
Na pogled i na dodir sve je ok, idemo dalje

Zato ste tu i zato ste u prilici da jedno drugo dodirujete i istražujete – jer želite da imate seks. Dakle, to je ono što ostavlja presudan utisak, a čak i ako je prvi seks bio malo nespretan i zbrzan, ona će dati šansu i tebi i sebi i neće odlučiti da seks nije bogznašta dok se malo ne upoznate, oslobodite i oprobate, bar nekoliko puta. A kad je seks dobar, onda je tvoj penis za nju najbolji i najlepši, kakve god da je veličine i oblika.

izvor slika : www.instagram.com , www.unsplash.com
Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice