Živopisni jastuk

Što da ne? Set istovetnih jastuka ili jastučnica može biti monoton i dosadan, pa svako treba da ima barem onaj jedan jastuk koji se izdvaja. Danas postoje jastuci i jastučnice sa nepreglednim izborom motiva, a mi vam preporučujemo one sa nekom poznatom ličnošću ili životinjom. Iako na prvu pomisao mogu izgledati neukusno (jer smo navikli na nešto opšteprihvaćeno), videćete da uvek predstavljaju pravi izbor za svaki dom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margo Selby (@margoselbystudio)

Vaza 

Žene nemaju taj problem, ali pojedini muškarci i dalje ne žele da priznaju svoju ljubav prema cveću. Ipak, danas postoji toliko prelepih vaza sa toliko interesantnih elemenata da muškarca može inspirisati da počne da kupuje cveće. A videćete – čim se cveće unese u dom – prostor postaje svetao, oplemenjen, živ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O.C (@cococrowther)

Koktel set

Iako zvuči bazično, mnogo ljudi i dalje ne poseduje osnovni koktel set, pa iz tog razloga se i ne seti da može pripremiti svoj omiljeni koktel. Set uvek izgleda otmeno, pa obezbeđuje i estetsku komponentu. Uz ovo dodajte i priručnik za pravljenje koktela i videćete kakvo piće će vam biti uručeno sledeći put kad posetite vašu dragu osobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andy Weston (@westness666)

Naslovna fotografija: instagram.com/doodl.co

Dušan Veselinović

Comments