Prošle godine je većina sveta mnogo vremena provodila kod kuće. Dejting aplikacije su dobile veliki broj korisnika, a virtalni dejting je postao praksa koju su svi praktikovali. Naši domovi su postali privatna utočišta sa jedinom svrhom da učine da se osetimo prijatno u neverovatno stresnom vremenu. Danas, iako 2021. godina izgleda kao nastavak 2020, istina je da se trudimo da se polako vraćamo u “normalnost” na koju smo navikli, pa se malo više družimo s dragim ljudima. Kako se okružujete s više ljudi – veća je mogućnost da pozovete nekog posebnog u svoj dom. Vreme je da svoj privatni prostor pretvorite u mesto dobrodošlice – tako prijatno da će gost poželeti da se vrati. Filmovi, televizija i nametnute društvene norme su muškarcima dali pogrešnu sliku oko toga kako njihov enterijer treba da izgleda, ali ono što treba da uradite je da svoj prostor uskladite sa svojom ličnošću, odnosno, treba da oslikava vaš karakter. Uz to, možete dodati pojedine stavke koje će dodatno doprineti opuštenoj atmosferi, a to su…

Difuzeri

Svačiji dom poseduje određeni miris. Svačiji. Možda ga ne osećate u svom stanu jer vam se čulo mirisa priviklo, ali ga uvek osetite u tuđem prostoru. Kad otvorite svoja ulazna vrata, prvo što će gost osetiti je miris iz vašeg doma, pa tek onda vizuelni koncept. Naravno, ne mora da znači da je to loš miris, ali je drugačiji, a vi želite da bude prijatan. Tako da nabavite difuzer koji vam najviše odgovara. Odmah ćete se osetiti opuštenije i spokojnije, a vaš posetilac se sigurno neće buniti.

Sveće

Nabavite sveće koje možete upaliti u toku večere. Sveća se ne ogleda samo u mirisu, već i u romantičnoj atmosferi koju uspostavlja. Kao i sa difuzerima, izaberite onu koja vam po mirisu najviše odgovara. Možete ih poređati na svećnjaku, a možete je staviti i u zanimljivu teglu ili stalak. Videćete kako će se prostorija momentalno transformisati.

Hrana

Jedna od veština koje svaki muškarac treba da zna je kuvanje, ali nećemo sad o tome. Pored toga, preporučujemo da uvek u pripravnosti imate pojedine ukusne afrodizijake – ljute papričice, šafran, med, mango, čokolada. Svaki muškarac bi trebalo da ima i barem nekoliko flaša kvalitetnog alkohola, kao i set za pripremu koktela. Kupite jednu od brojnih knjiga o pravljenju koktela i naučite da spremite barem tri. Na primer, margarita je idealan afrodizijak za početak večeri.

Comments