Svake godine, praznična sezona ima naviku da stigne pre nego što je budemo svesni. Čudno je to, budući da praznici (osim Uskrsa), uvek padaju na isti datum. Ali, sa svim ostalim obavezama s kojima se na dnevnom nivou borimo u proteklih dvanaest meseci, dolazak praznika nas i ovaj put može uhvatiti nespremne. Srećom, tu smo da vam predložimo nekoliko poklona s kojim možete obradovati svoje drage ljude. Ipak nam dolazi sezona darivanja, a, budite iskreni – kad ste bližnjima poslednji put uručili poklon, a da povod nije njihov rođendan? Zato vam predstavljamo nekoliko predmeta s kojim možete unaprediti intimni prostor drage osobe…

Dekanter

Budući da nam dolazi vreme proslava i gozbe, adekvatni dekanter iz kog će se služiti vino ili drugo alkoholno piće predstavlja apsolutni must-have. Konzumiranje vašeg omiljenog pića iz najfinijeg kristala učiniće da ukus bude mnogo slađi.

Slika ili uramljena fotografija

Iako odeća koju nosi mnogo govori o ukusu osobe, umetnost na njenom zidu, takođe, jednako otkriva. Možete se potruditi i uramiti fotografiju njoj drage persone, poznate ličnosti, književnika, sportiste kog ceni. Naravno da je uvek lepše u boji, ali predlažemo vam da fotografija bude crno-bela, jer joj to daje umetničkiju, elegantniju notu koja se može uskladiti i sa drugim pokućstvom. Ipak, paspartu i ram uvek birajte u skladu sa fotografijom ili slikom, ne sa okruženjem. Čak možete uramiti i poster njenog omiljenog filma ili muzičkog albuma. Nema šanse da se neće oduševiti jer će joj biti jasno da ste se potrudili.

Set smelih peškira

Peškiri koje koristimo obično su jednostavnih motiva i neutralnih tonova, ali ako nađete neke “začinjenih”, drečavih boja ili elemenata – biće pun pogodak. Draga osoba će se uvek setiti vas kad baci pogled na peškire koji dominiraju u njenoj kolekciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOMEZIGN (@homezign)

Prekrivač za kauč ili ćebe

Muškarci, na primer, obično ne obraćaju mnogo pažnje na svoj enterijer, što predstavlja idealnu priliku da im pomognete da ga oplemene. Mekani prekrivač za kauč ili fotelju, ili ćebe u smelijoj boji može biti pravi način za osveženje prostora.

Comments