Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Razlozi da se osmeliš i pokreneš sopstveni posao

Razlozi da se osmeliš i pokreneš sopstveni posao

1/2

Sve češće razmišljate da se upustite u preduzetništvo, jer vam je dosta ograničavanja, sporosti ili nemogućnosti da napredujete u svom poslu, trošenja energije u radu za druge. Evo razloga zbog kojih treba da ostvarite svoje ambicije i pokrenete sopstveni posao.

Odgovornost je samo vaša

Niko vam neće prigovarati što ste zakasnili pet minuta i meriti vam radno vreme, ali kad krenete u samostalni posao, bićete najodgovorniji i najprisutniji – ako su vaše ambicije usmerene na to da sami sebi raspoređujete radno vreme, verovatno će vam najviše odgovarati rad od kuće i mogućnost da pravite pauze kada vam odgovara, ili da radite noću, ako ste tada najproduktivniji. Ako morate da radite deset i dvanaest sati, to vam neće biti tako teško, kao kada ste radili prekovremeno i remetili svoje planove zbog potreba firme, jer radite za sebe.

Mnogo toga ćete naučiti

Savladaćete mnoge korisne veštine – pored onih koje se tiču ovladavanjem tehnologijama, ili usavršavanja znanja i umeća, naučićete se samodisciplini, odogovornosti, savesnosti i upravljanju vremenom. Naučićete da se suočavate sa teškoćama i da ih efikasno rešavate, a to spada u oblast rada na sebi i koristiće vam u svim životnim aspektima.

Wannabe TV

Editors choice