Retro braon jakna postavljena vunom

Retro “aviatičarska” jakna ponovo je u trendu, a ovaj odevni komad poželećete da nosite odmah. Ovakva jakna odlično se uklapa uz timeless muške odevne komade, a u njoj ćete istovremeno izgledati retro i trendy. Ona je savršena za sve one koji ne vole da nose hladne, sive i tamne tonove, a odlično se uklapa uz nude odevne komade koji su ove sezone takođe u trendu. Naravno, braon boja odlično ide uz džins u tamnijim ili svetlijim tonovima teksasa.

Bajkerska crne kožna jakna

Bajkerska jakna ima svoj comeback svake modne sezone, a ove godine naročito je aktuelna, dok smo njene različite verzije videli na mnogim modnim pistama. Ovo je jakna za sve moderne “buntovnike bez razloga”, koji uživaju u retro stilu sa izraženim stavom. Možete je kao i uvek kombinovati uz džins, ali savršena je i uz all black look. Svaki muškarac bi trebalo u svom garderoberu da poseduje barem jednu kožnu jaknu, a ukoliko je do sada niste nabavili – možda je ovo znak da to učinite.

Oversize šuškava jakna jarke boje

Šuškava jakna više nas asocira na zimu, ali novembar je i vreme je da se unapred pripremimo! Ove zime čekaju nas oversize šuškave jakne u jarkim, osnovnim bojama plave, crvene i žute, ili u kombinaciji više ovih boja u jednom odevnom komadu. Naravno, ovaj tip jakne je zimski klasik, ali ove sezone ističe se po koloritu i formi.

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow

Jovana

Comments