Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Devojke vole da te vide kako radiš ove vežbe

Devojke vole da te vide kako radiš ove vežbe

1/3

Ekipa, druženje, dokazivanje – i još imaš koristi od toga. Bolje izgledaš, imaš više samopouzdanja, razmenjuješ iskustva u podsticajnoj atmosferi, kanališeš negativnu energiju i super se osećaš. Mora da je samo to. Cure u teretani i u sportskim salama uopšte te ne zanimaju. Ti nisi tu zbog njih, nego zbog sebe. A to što gledaš – pa gledaš, normalno, muško si. E, tako se isto osećaju i sve one cure koje se znoje na trakama za trčanje, a naročito one koje su već postigle neke rezultate, pa ih prikazuju u tesnim trikoima. Znaju one dobro da ti njih gledaš, pa, samo zato što imaš oči. I one tebe gledaju isto tako. I vole da vide kad radiš neke određene vežbe, jer pri tom deluješ posebno… Zdravo i aktivno.

Sklekovi

Devojke se slažu da više vole da gledaju demonstraciju veštine i snage koja ne uključuje dizanje tereta. Muško telo zategnuto u potpunosti, koje se podiže i spušta snagom svojih (napetih) mišica, izgleda posebno privlačno. Pažnju ne skreću samo mišići ruku, ramena, leđa, zadnjice i nogu, nego i vene napete na vratu, čelu, slepoočnicama, rukama, izraz lica koji odaje koncentraciju i napor – muškarac koji radi sklekove, nastojeći da ih uradi kako treba, izgleda prilično nalik sebi kad vodi ljubav.

sklekovi2 Devojke vole da te vide kako radiš ove vežbe

Wannabe TV

Editors choice