Već duže vreme želiš da učiniš nešto sa svojim životom? Potrebna ti je neka promena, neki preokret, nešto posle čega ćeš napokon moći da kreneš ispočetka? Znaš šta pomaže u ovakvim situacijama? Iskustvo drugih ljudi! Pardon, poučno iskustvo drugih ljudi koji su bili u sličnoj situaciji kao i ti, ali koji su otkrili tajnu i počeli da žive svoje snove. I mi imamo odličan primer za ovo – predstavljamo ti vaterpolo golmana Branislava Mitrovića koji je u svojoj intimnoj autobiografiji otvoreno govorio o karijeri i promenama koje je uveo u svoj profesionalni i privatni život i postao najbolji golman sveta. A verovao ili ne, najvažnija promena na koju se odlučio jeste upravo – promena u ishrani! A o tome koliko je ishrana važan faktor za napredak u svakoj karijeri, kako profesionalnih tako i amaterskih sportista, govori koautor – nutricionista centra dr Gifing.

Ova inspirativna autobiografija će ti pomoći da i sam napraviš neophodan preokret, vođen pozitivnim iskustvom ovog uspešnog sportiste. U svojoj knjizi Branislav Mitrović je govorio o događajima, ljudima i ishrani koja je promenila njegov život i karijeru, opisuje s kakvim se emocijama i pritiscima nosio tokom Evropskog prvenstva u Beogradu, šta se sve dešavalo na Olimpijskim igrama u Riju, kako se snalazio dok mu je bila neizvesna sudbina, da li će klub za koji igra zbog finansija opstati, ali i otkriva kako je prevazišao tešku povredu i mesece odsustva iz bazena, kakvo mu je bilo detinjstvo i školovanje u Novom Sadu i šta će reći svojoj ćerki kada poraste. Ono što je najvažnije i najbolje što iz ove knjige možeš dobiti jeste to što je Branislav Mitrović iskreno govorio o svojim iskustvima i greškama, a otkrio je i to šta je naučio iz istih tih grešaka. Dakle, možeš naučiti i ti! I naravno, “Preokret” nije namenjen samo sportistima, već svima koji žele da budu bolji nego danas i koji veruju da naše granice ne postoje!

Wannabe Man Giveaway 2017 07 26 2 Facebook Giveaway: Kako da napraviš preokret u svom životu?

Ako smo te zaintrigirali, vreme je da učestvuješ u našem Facebook Giveaway-u. Delimo 3×1 knjigu. Sve što treba da uradiš jeste da:

1. Lajkuješ Facebook stranicu Finesa – edukativni centar,

2. Lajkuješ Facebook stranicu Wannabe Man,

3. U komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Man odgovoriš na pitanje: “Kako je izgledao tvoj najveći preokret?”, taguješ tri prijatelja i tako ih pozoveš da učestvuju u Giveaway-u.

Giveaway traje od četvrtka 27. jula do nedelje 6. avgusta, a dobitnici će biti izvučeni u ponedeljak, 7. avgusta. Nagrađuju se najkreativniji odgovori!

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije!

Comments