Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Facebook Giveaway: Kako da napraviš preokret u svom životu?

Facebook Giveaway: Kako da napraviš preokret u svom životu?

Već duže vreme želiš da učiniš nešto sa svojim životom? Potrebna ti je neka promena, neki preokret, nešto posle čega ćeš napokon moći da kreneš ispočetka? Znaš šta pomaže u ovakvim situacijama? Iskustvo drugih ljudi! Pardon, poučno iskustvo drugih ljudi koji su bili u sličnoj situaciji kao i ti, ali koji su otkrili tajnu i počeli da žive svoje snove. I mi imamo odličan primer za ovo – predstavljamo ti vaterpolo golmana Branislava Mitrovića koji je u svojoj intimnoj autobiografiji otvoreno govorio o karijeri i promenama koje je uveo u svoj profesionalni i privatni život i postao najbolji golman sveta. A verovao ili ne, najvažnija promena na koju se odlučio jeste upravo – promena u ishrani! A o tome koliko je ishrana važan faktor za napredak u svakoj karijeri, kako profesionalnih tako i amaterskih sportista, govori koautor – nutricionista centra dr Gifing.

Ova inspirativna autobiografija će ti pomoći da i sam napraviš neophodan preokret, vođen pozitivnim iskustvom ovog uspešnog sportiste. U svojoj knjizi Branislav Mitrović je govorio o događajima, ljudima i ishrani koja je promenila njegov život i karijeru, opisuje s kakvim se emocijama i pritiscima nosio tokom Evropskog prvenstva u Beogradu, šta se sve dešavalo na Olimpijskim igrama u Riju, kako se snalazio dok mu je bila neizvesna sudbina, da li će klub za koji igra zbog finansija opstati, ali i otkriva kako je prevazišao tešku povredu i mesece odsustva iz bazena, kakvo mu je bilo detinjstvo i školovanje u Novom Sadu i šta će reći svojoj ćerki kada poraste. Ono što je najvažnije i najbolje što iz ove knjige možeš dobiti jeste to što je Branislav Mitrović iskreno govorio o svojim iskustvima i greškama, a otkrio je i to šta je naučio iz istih tih grešaka. Dakle, možeš naučiti i ti! I naravno, “Preokret” nije namenjen samo sportistima, već svima koji žele da budu bolji nego danas i koji veruju da naše granice ne postoje!

Wannabe Man Giveaway 2017 07 26 2 Facebook Giveaway: Kako da napraviš preokret u svom životu?

Ako smo te zaintrigirali, vreme je da učestvuješ u našem Facebook Giveaway-u. Delimo 3×1 knjigu. Sve što treba da uradiš jeste da:

1. Lajkuješ Facebook stranicu Finesa – edukativni centar,

2. Lajkuješ Facebook stranicu Wannabe Man,

3. U komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Man odgovoriš na pitanje: “Kako je izgledao tvoj najveći preokret?”, taguješ tri prijatelja i tako ih pozoveš da učestvuju u Giveaway-u.

Giveaway traje od četvrtka 27. jula do nedelje 6. avgusta, a dobitnici će biti izvučeni u ponedeljak, 7. avgusta. Nagrađuju se najkreativniji odgovori!

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije!

Wannabe TV

Editors choice